Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand november
© Emma Gelaude

Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand november

Leestijd: 1 min
In Emma’s Highlights laat modeondernemer en fashionista Emma Gelaude elke maand het licht schijnen op nieuwe en fascinerende topics. Een trend of ervaring die zij absoluut met je wil delen. Een persoonlijkheid die ook jij moet kennen of een product dat terecht een podiumplaats verdient. Dit was de maand november in de ogen van Miss Gelaude.

#1. Fashion Trend : Big Jackets

Vest: Baum & Pfertgarden

Van die oversized vesten om nog even in verder te slapen, gotta love it. Een favoriete keuze bij koude, druilerige dagen. Dat je er instant een fashion statement mee maakt, is handig meegenomen. Kanye West showde ons de boxy version en vorige week sportte Rihanna een babyroze XXXL Michelin vest. Big is beautiful, maar dat wisten we al.
/

#2. Fashion Item : Dior

Mijn partner verzamelt al van kleins af vintage design. Regelmatig bezoekt hij (inter)nationale rommelmarkten op zoek naar dat ene stuk. In het begin van onze relatie, voor ik mijn business ben opgestart 10 jaar geleden, ging ik erg vaak mee. Terwijl hij naar meubelen zocht, nam ik het fashion gedeelte voor mijn rekening.
Resultaat is dat ik een prachtige collectie van vintage designer bags heb opgebouwd waaronder een hele reeks Dior Monogrammé’s gekocht voor een appel en een ei. Diezelfde handtassen die nu opnieuw worden gehyped.
Voor mij zijn ze nooit uit de mode geweest.
/

#3. Beauty Trend : Slick back hair

Foto: Oona Smet

Het is het kapsel waar ik steevast voor ga wanneer ik last minute een glamoureus kapsel moet tevoorschijn toveren. Of als mijn haar vet is, dan ook.
Hollywood vibes in 1 minuut creëer je door je haar strak naar achteren te stylen en te verstevigen met lak tot aan je oren en eventueel enkele schuifspelden. Je lokken laat je los en worden ofwel gesteild voor een strakke uitstraling of met een krultang lichtjes bewerkt voor een speelse, sexy look.
/

#4. Beauty Product : YSL Couture blush

Een blush breng je aan als finale afwerking voor een frisse touch. Je tovert als het waarde een blos op de wangen om zo de indruk te wekken weinig make-up te dragen. Onderverzwegen; « I woke up like this » .

De YSL Couture Blush in Rose Lavallière geeft dat dankbare resultaat instant.
/

#5. Quote: Be proud of yourself for how hard you’re trying

Een belangrijke reminder voor ons allen. Het is niet enkel het eindresultaat dat telt maar evengoed de weg die je hebt afgelegd.
Onthou, nooit een mislukking altijd een les.
/

#6. Book : Omdat Het Kan 

Het derde boek van Eva Daeleman over hoe ze haar leven omgegooid heeft na een burn-out.
Heel eerlijk geschreven en vol praktische tips toont Eva aan hoe je hart volgen àltijd de beste strategie is.
Benieuwd naar Emma’s hoogtepunten van de maand september en oktober?

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Beauty, Emma Gelaude, Fashion, Mode, Trends.