Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand september
© Emma Gelaude

Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand september

Leestijd: 2 min

In Emma’s Highlights laat modeondernemer en fashionista Emma Gelaude elke maand het licht schijnen op nieuwe en fascinerende topics. Een trend of ervaring die zij absoluut met je wil delen. Een persoonlijkheid die ook jij moet kennen of een product dat terecht een podiumplaats verdient.

/

#1. Fashion Trend ‘Animal prints’

Van alle dierenprints vind ik luipaard het mooist en zebra het minst makkelijk om op een stijlvolle manier te combineren. Toch ben ik altijd blij als deze trend opnieuw de revue passeert. Niet dat ik wacht tot het in de mode is om een dierenprint uit de kast te halen, maar het is altijd leuk als iets trending is om de verschillende variaties en combinaties te ontdekken. Van agressieve kleuren in pantermotief tot lieflijke bambiprint gematched met slang & cheetah, we laten onze wild side duidelijk zien dit seizoen.
Emma_gelaude_highlights

Sofie De Pauw

/

#2. Fashion Item ‘Cesar Casier Knitwear Collection’

Topmodel en ‘mijne Gentsche moat’ Cesar Casier brengt dit seizoen zijn eerste knitwear collectie uit. Dat de pulls 100% made in Belgium zijn en kunnen gedragen worden door jou én je vriend(in) zijn de speerpunten van de Cesar Casier Knitwear Collection die bestaat uit 3 modellen in de kleuren rood, greige, navy & zwart.
emma_gelaude_marieclaire_highlights

Emma Gelaude

/

#3. Beauty ‘Gabrielle’

Deze maand vieren we het 1 jarig bestaan van een classic in wording, de Gabrielle parfum van Chanel.
Ik mocht aanwezig zijn op de lancering vorig jaar toen de geur met veel stijlvolle toeters en bellen werd voorgesteld in Palais de Tokyo in Parijs. De bloemige geur is erg vrouwelijk maar tegelijk sterk en rebels. De ideale combo quoi.
emma_gelaude_marieclaire

Emma Gelaude

/

#4. Person ‘Claire Laffut’ 

Claire Laffut is een 23-jarige Belgische artieste uit Waals-Brabant die al enkele tijd in Parijs woont. Ik ontmoette haar op WeCandance jaren geleden toen ze haar befaamde collectie tattoo’s uitbracht in het teken van het festival.
Gefascineerd door de vertederende creativiteit van dit getalenteerde meisje, volg ik sindsdien haar avonturen op de voet. Zo mag Claire zichzelf tegenwoordig een Chanel gezicht noemen want ze is het Belgische uithangbord van de Gabrielle parfum. Voor het 1 jarig bestaan van de geur bracht ze een show case met groovy en intieme nummers uit haar veelbelovende 1ste plaat die in het najaar verschijnt. We gaan nog veel horen van dit meisje. Maar dat wist ik 5 jaar geleden al.

/

#5. Experience ‘#MMDWxZALON’

Tijdsgebrek is 1 van de hoofdredenen waarom we miskopen doen of ons ding niet vinden in de jungle van merken & winkels. Zalon, de gratis online personal shopping service van Zalando, wijst jou hierin de weg door zelf een selectie voor te stellen afgestemd op je wensen, budget & figuur. Samen met Make My Dream Work crëerden we de #MMDWxZalon kledingbox met professionele trendy outfits die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Check de MMDW Instagram voor de verschillende looks en de inspirerende verhalen van girl bosses zoals Rosine en haar tweelingzus Nadine die ik interviewde ter gelegenheid van.

foto: Felicia Van Ham / @makemydreamwork

/

#6. Quote ‘Inner peace baby’

“Be selective in your battles, sometimes peace is better than being right”. Een mantra met impact die ik voor mezelf regelmatig herhaal. Of je recht in je schoenen staat of niet, dat weet je zelf ook. En dat hoeft niet persé bevestigd worden door een andere partij. Alles hangt natuurlijk af over wat het precies gaat, maar weet dat energie steken in negativiteit quasi nooit de manier is om iets op te lossen, het brengt alleen maar meer bad vibes teweeg.
emma_gelaude_marieclaire

Emma Gelaude

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Emma Gelaude, Fashion, Mode, Trends.