Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand oktober
© Emma Gelaude

Dit zijn Emma Gelaudes highlights van de maand oktober

Leestijd: 1 min

In Emma’s Highlights laat modeondernemer en fashionista Emma Gelaude elke maand het licht schijnen op nieuwe en fascinerende topics. Een trend of ervaring die zij absoluut met je wil delen. Een persoonlijkheid die ook jij moet kennen of een product dat terecht een podiumplaats verdient.

/

#1. Fashion Trend: Fluo

Fluo mag dan wel functioneel een geslaagde impact hebben, op esthetisch vlak is het toch opletten. Gelukkig worden de schreeuwerige kleuren vaak geflankeerd door zachte neutrale tinten om zo een stijlvol evenwicht te bereiken. Denk aan beige, écru, camel, khaki, jeans, grijs,.. als ideale match en vermijd zwart tenzij je voor de ‘markeerstift-look’ gaat.

Emma Gelaude

/

#2. Beauty Trend: Armani matte lippenstiften

Matte lippenstiften zijn here to stay, zoveel is duidelijk. Ook dit seizoen is een fluwelen mond een hit en brengen verschillende brands collecties uit aan matte tinten. Armani Beauty kleurt je lippen, voor ùren, in  een reeks klassevolle kleuren van zacht roze tot donker paars. Persoonlijke favoriet is nr. 102 Androgino. Werk af met een lipliner en concealer om een professioneel/perfect resultaat te bereiken.

Emma Gelaude

/

Beauty Product : Caudalie Vino Pure Line


Huidproblemen heb ik niet, maar ik ben ook niet immuun voor een hormonale break-out of verstopte poriën na periodes van veel make-up. Een goeie reiniging is dus een must en dat heb ik  gevonden in deze Caudalie Vino Pure Line. Ik gebruik het 3-stappen plan nu een maand, enkel ’s avonds, en ik hou van het cleane gevoel en merk ook een positief verschil.

Emma Gelaude

/

Fashion Item : Delvaux Brilliant 60 Years

Hoe herken je een tijdloos design? Door zijn ongebonden schoonheid. De Brillant werd ontworpen in 1958 ter ere van de Brusselse Wereldtentoonstelling en is Delvaux’s meest iconische tas. En nog steeds hedendaags en een absolute klassieker onder de accessoires #proudtobebelgian.

Emma Gelaude

/

Quote : Michelle Obama

“One of the lessons I grew up with was to always stay true to yourself and never let what somebody else says distract you from your goals”
Ex-presidentsvrouw Michelle Obama weet dat jezelf zijn én blijven, het uitgangspunt is van een gelukkig bestaan en het verwezenlijken van je doelen.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Always listen when @michelleobama is speaking 👆🏻💕 #MMDW

Une publication partagée par MAKE MY DREAM WORK (@makemydreamwork) le

Méér Emma? 
Ontdek hier de highlights van de maand september en augustus.

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Beauty, Emma Gelaude, Fashion, Mode, Trends.