Paris Fashion Week: aan streetstyle-inpsiratie geen gebrek
© Launchmetrics Spotlight

Paris Fashion Week: aan streetstyle-inpsiratie geen gebrek

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Paris Fashion Week draait op volle toeren, ook wat streetstyle betreft. De modellen, bloggers en celebrities die in de straten van de Franse hoofdstad ronddartelen, geven ons tonnen inspiratie. 

/

Paris Fashion Week markeert traditioneel het einde van de modemaand en staat gekend om zijn uitbundige streetstyle, die altijd een hoogtepunt vormt. Het is de ultieme showcase van de meest vooruitstrevende en invloedrijke figuren uit de modewereld.

Voor ieder wat wils, maar wél met glamour

Tijdens deze modeweek onthullen gerenommeerde ontwerpers hun nieuwste creaties op de catwalks, maar de echte modespektakels vinden plaats buiten de showlocaties. Op straat flaneren modellen, bloggers en trendsetters in de meest gedurfde en inspirerende looks. Parijs heeft voor ieder wat wils: van gedurfde prints tot verfijnde silhouetten en opvallende accessoires, inclusief sigaretten, smartphones en Dior – en Chaneltassen. Dus ja, het hoogtepunt wordt vaak bewaard voor het einde van Paris Fashion Week.

Lees ook: Zalando gaat in zee met het Italiaanse merk Aspesi

/

De mooiste streetstyle op Paris Fashion Week

Foto’s: Launchmetrics Spotlight.

Lees ook: Dit waren de hoogtepunten van Milan Fashion Week

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Fashion week, Parijs, Streetstyle.