Crush of the Day: De Diorific Khôl Party lipstick van Dior
© Pers

Crush of the Day: De Diorific Khôl Party lipstick van Dior

Leestijd: 1 min

De nieuwste Precious Rocks make-upcollectie van Dior zit weer boordevol juweeltjes die we het liefst allemaal in onze badkamer zouden hebben. Maar als we dan toch één stuk moeten kiezen, gaan we resoluut voor de rode Diorific Khôl lippenstift

De Diorific Khôl limited edition lippenstift combineert prachtige kleuren met gebruiksgemak zoals weinige andere lippenstiften het kunnen. Dankzij de zeer fijne top wordt een precieze applicatie kinderspel. Daarnaast zorgt de matte, poederachtige structuur voor een voedende verzorging die je lippen beschermt en zacht maakt.

Dit hebbeding komt in zes prachtige kleuren (check zeker de rode Intens Garnet, dé trendkleur van deze winter) en een goud verguld doosje dat je met plezier op een goed zichtbare plaats in de badkamer zet. Benieuw naar het volledige kleurenpallet van de Diorific Khôl collectie? Check dan snel de onderstaande galerij. 

De volledige, limited edition Precious Rocks collectie kan je ontdekken op www.dior.com of in de parfumerie, € 41 per lippenstift.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Dior, Lippenstift, Make-up.