Dior Addict Lacquer Stick met glansrol voor Jennifer Lawrence
©

Dior Addict Lacquer Stick met glansrol voor Jennifer Lawrence

Leestijd: 1 min

Make-up staat deze lente in teken van glans: op je jukbeenderen, je oogleden en ja, ook op je lippen. Laat de droge matte lipsticks even links liggen en laat Jennifer Lawrence je tonen hoe mooi een glanzende lak kan zijn.

J-Law’s eerste herinnering aan lipstick? “Ik sloot mezelf op in de kamer van mijn grootmoeder en probeerde haar lipstick. Ik vond het zo mooi dat ik dacht dat ik er geweldig zou uitzien als ik het ook op mijn oogleden en wangen zou smeren.”

De Dior Addict Lacquer Stick is meer dan een gloss. Het is voor je lippen wat nagellak voor je nagels is: pure kleur en bijna vloeibare glans. Het intense pigment kleurt je lippen in slechts één beweging. De formule is comfortabel en niet uitdrogend, dankzij de combinatie van vijf verschillende oliën en bijenwas.

Dior Addict Lacquer Stick met Jennifer Lawrence in glansrol
Het palet van 19 verschillende kleuren is opgedeeld in vier categorieën. De Pastels zijn zacht en lieflijk en doen denken aan de Californische postkaarten van de jaren 50. De Neons zijn, zoals de naam het verklapt, felle kleuren die van je mond je focal point maken. De Classics zijn tijdloos en kunnen al-tijd. Tenslotte zijn er de Wilds, nieuwe nudes die flirten met grunge. De Collector’s Edition-kleuren worden vergezeld door een nagellak in dezelfde kleur. Mixen en matchen is uiteraard toegestaan.

Dior Addict Lacquer Stick met Jennifer Lawrence in glansrol
De Dior Addict Lacquer Stick en de nagellak Vernis liggen vanaf maart in de winkel.
Dior Addict Lacquer Stick, € 38,43
Dior Vernis € 27,96

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Dior, Dior Addict Lacquer Stick, Jennifer Lawrence, Lipgloss, Lipstick.