Diesel opent nieuwe winkel in Antwerpen
© Diesel

Diesel opent nieuwe winkel in Antwerpen

Door Lotte Gillis
Leestijd: 1 min

Na de sluiting van de vorige Diesel store in Antwerpen komt er nu eindelijk een nieuwe. De nieuwe winkel bevat niet alleen prachtige items, maar ook een indrukwekkend interieur.

/

Het is niet voor niets dat Antwerpen weer verblijd wordt met een Diesel store. De stad heeft namelijk een belangrijke link met het merk, of beter gezegd, met de creatief directeur Glenn Martens. Hij studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen, wat het merk toch een beetje verbindt met de grootstad.

Lees ook: F/W ’23 campagne van Coccinelle viert Metaverse Couture

/

Exclusieve capsulecollectie

Wat een bezoek aan de winkel echt de moeite waard maakt, is de capsulecollectie die exclusief in deze Diesel store te verkrijgen is. Deze stuks bestaan uit distressed denim met een laagje zilveren coating. De speciale collectie bevat allerlei stuks van broeken tot tops, handtassen, pumps en meer. Naast deze capsulecollectie zijn ook de standaard collecties verkrijgbaar in de winkel.

/

Het interieur

Niet alleen de kledij, maar ook het interieur geeft je ogen de kost. De look van de winkel werd geïnspireerd op Amerikaanse snelwegen zoals die van route 66. Te midden van de ruimte staat dan ook een groot vintage billboard. Een andere eyecatcher is de zogenaamde Red Room die -zoals de naam al doet vermoeden- volledig rood is. Die kleur was geen willekeurige keuze want in deze zone vind je het kloppend hart van het merk, namelijk de denimcollectie.

Diesel winkel

Diesel

Diesel winkel Antwerpen

Diesel

De winkel is te bezoeken op de Schuttershofstraat 5 in Antwerpen.

Lees ook: Bekijk hier de eerste collectie van Angelina Jolie voor Chloé

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Diesel, Fashion.