Deze winter houden we ons warm met stijlvolle pyjama’s
© Scott Gallagher voor Carhartt WIP & Liberty Fabrics

Deze winter houden we ons warm met stijlvolle pyjama’s

Leestijd: 1 min

Als er één ding is waar we ons allemaal op kunnen verheugen in de winter, dan is het wel thuiszitten in pyjama. Wij zetten de mooiste exemplaren op een rij.

De pyjamatrend leeft al een tijdje, maar met dank aan merken als Gucci en persoonlijkheden als Gigi Hadid en Rihanna mag je jezelf ook buitenshuis in nachtkledij vertonen. Toch snakken we sinds de coronacrisis in de eerste plaats naar pyjama’s om in het comfort van onze eigen woning te dragen. Comfortabele kleding als een vorm van zelfzorg, dus. En dan hebben we het niet over een afgewassen pyjama’s in sponsstof, maar over stijlvolle exemplaren in zachte jersey, kasjmier en zijde.

Lees ook: Deze donsjassen staan hoog op onze verlanglijst.

Ontdek onze selectie stijlvolle pyjama’s in de onderstaande slideshow:

Lees ook: Hoe was en verzorg je kasjmier?

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Pyjama, Shopping.