Deze sterren omarmen hun natuurlijk grijs haar
© Getty Images

Deze sterren omarmen hun natuurlijk grijs haar

Leestijd: 1 min

Steeds meer mensen omarmen tegenwoordig hun natuurlijke haarkleur. Ook grijs wordt na lange tijd eindelijk geaccepteerd. Deze beroemdheden zeggen gedag tegen haarverf en laten hun natuurlijke lokken zien. Een overzicht. 

/
Andie MacDowell

Grijs haar, ooit een teken van veroudering dat niet weggelegd leek voor beroemde vrouwen, wordt nu snel omarmd door allerlei beroemdheden. Voor Andie MacDowell, wier grijs haar begon te groeien toen ze een bezoek aan het salon moest overslaan tijdens haar quarantaine, gaat het om die klassevolle zout-en-peper look.

Salma Hayek

‘Het wit haar van wijsheid’, noemt actrice Salma Hayek haar grijze lokken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

/

Meryl Streep

Natuurlijke blondinne Maryl Streep blondeerde de voorbije jaren haar uitgroei blond, maar is daarmee tijdens de lockdown gestopt. De actrice laat sinds twee jaar haar natuurlijke grijze lokken doorkomen en ziet er fantastisch uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Meryl Streep (@merylstreep)

Jamie Lee Curtis

Actrice Jamie Lee Curtis kleurde haar lokken donkerder om te voorkomen dat je hier en daar een grijs exemplaar tegenkwam. Maar kreeg naar eigen zeggen een openbaring in een kappersstoel in 2017: “Ik dacht bij mezelf ‘waarom zit ik toch met chemische middelen op mijn hoofd te prutsen?’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

/

Jane Fonda

Jane Fonda debuteerde haar korte zilveren haar voor het eerst bij de Oscars. Fonda’s stylist zei: “Haar doel kleur was een zilveren ijzig blond om iedereen te verrassen bij de Oscars van 2020.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jane Fonda (@janefonda)

Sarah Jessica Parker

SJP maakte een gedurfd statement door op de cover van Vogue te verschijnen met grijs haar terwijl ze de Sex and the City revival, And Just Like That…. promootte. “Grijs haar, grijs haar, grijs haar. Heeft ze grijs haar?’ Ik weet niet wat ik jullie moet zeggen”, zei ze tegen Vogue over het leeftijdsisme waar vrouwen in Hollywood mee te maken krijgen. “Het voelt bijna alsof mensen niet willen dat we perfect oké zijn met waar we zijn, alsof ze er bijna van genieten dat we pijn hebben door wie we nu zijn, of we er nu voor kiezen om natuurlijk ouder te worden en er niet perfect uit te zien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SJP (@sarahjessicaparker)

/

George Clooney

Mr Silver Fox himself heeft niet echt een uitleg nodig.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door George Clooney (@george_clooney_page)

Tia Mowry

Actrice Tia Mowry deelde een prachtige foto van zichzelf op instagram met de passende tekst: ‘dit ben ik’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TiaMowry (@tiamowry)

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.