Dé nageltrends van AW’16/17!
©

Dé nageltrends van AW’16/17!

Leestijd: 1 min

Nu het écht herfst is, wordt het misschien tijd om je nagellak aan te passen aan het druilerige weer. We haalden er de catwalkbeelden bij, bekeken de kleurtrends en pikten er de haalbare en minder haalbare nailart uit... 

Effen

De dieprode en -groene kleuren mogen schijnbaar opgeborgen worden want koelere, ietwat onverwachte kleuren voeren de boventoon. Wat dacht je van denimblauw of donkergrijs? Daarnaast zijn er de metallics die ettelijke handen sierden op de catwalk. Kies voor (rosé)goud voor een chique uitstraling als zilver je te veel aan de videoclips van dance hits van rond de eeuwwisseling doet denken.

Nailart

Aangezien de tijd achter de schermen van modeshows schaars is, wordt nailart vaak vooraf op valse nagels gemaakt en op de vingers van de modellen geplakt. Op deze manier zijn de mogelijkheden eindeloos: of het nu om doorzichtige klauwen (Gareth Pugh) of om schilderwerkjes met meerkleurige lotussen gaat (Kenzo).

Klik hieronder om de beelden in de galerij te bekijken!

Foto’s modellen: © imaxtree

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Bourjois, Catrice, Essie, Nagellak, Nailart, Pronails, Rimmel, Sally Hansen.