10 kleuren nagellak voor zomerfrisse nagels
© Marie Claire België

10 kleuren nagellak voor zomerfrisse nagels

Leestijd: 1 min

Deze zomer kan alles op je (teen)nagels: van opvallend groen over zomers oranje tot glanzend chocoladebruin. Wij kozen onze favoriete kleuren van het moment uit. Lakken maar! 

Eén kleur die het goed doet, is er niet deze zomer. Alles kan en mag. lichte en pasteltinten staan mooi bij een gebruinde huid. Chique chocolade- of roestbruin past overal bij en vervangt je traditionele bordeaux kleurtje. Ook terracotta zien we vaak terug in zowel mode- als beautycollecties. En voor wie het wat vrolijker en frisser mag, zijn er oranje, felroze, aquablauw en geel.

Sommige tinten nagellak lijken op je handen misschien een tikje té opvallend of zijn niet gepast voor een doordeweekse werkdag. Probeer ze eens uit op je teennagels: je (gebruinde) voeten komen veel makkelijker weg met felle tinten dan je vingernagels. Geef die twee laagjes nude lak – altijd goed – en laat je voeten de show stelen. Komen die nieuwe sandalen nog beter tot hun recht.

Vond je dit interessant? 25 x de mooiste badpakken en bikini’s voor de zomer, Olivia Borlée te zien in nieuwe campagne van Sisley Paris en 5 tips die uitlopende mascara verhelpen.

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.

Tags: Chanel, Dior, Gelakte nagels, Nagellak.