Crush of the Day: jane iredale’s najaarscollectie
©

Crush of the Day: jane iredale’s najaarscollectie

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

Crush of the day: de najaarscollectie van jane iredale

De najaarscollectie van jane iredale ligt al een tijdje in de winkels en is ondertussen door ons uitgebreid getest. We houden van de Smooth Affair oogschaduwprimers, die ook als crème-oogschaduw prima hun werk doen. De gele kleur is een goede colour corrector voor oogleden waarbij de bloedvaatjes erg dicht bij de oppervlakte van de huid ligt. Gebruik je vingers om de zachte, smeltende crème aan te brengen en vervaag met een blending kwast.

Ook de PureMoist lipstick weet ons met zijn on-point bessenrode kleur en zachte formule te bekoren. Dep eventueel een tissue op je lippen voor een mat effect, alsof je net een bakje braambessen hebt gegeten.

De wenkbrauwpotloden zijn erg makkelijk in gebruik en het stevige borsteltje aan het uiteinde is mooi meegenomen. Helaas zijn er (nog?) niet veel kleuren beschikbaar. De blonde kleur lijkt ons bijvoorbeeld prima geschikt voor warme blondines, maar voor de asblonde dames is het hopen op een uitbreiding van de collectie.

Smooth Affair oogschaduwprimer, € 35
Wenkbrauwpotlood, € 25
PureMoist lipstick, € 24
De collectie ligt nu in de winkels. Klik hier om een verkooppunt in je buurt te zoeken.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Crush of the day, Getest, Jane Iredale, Make-up, Minerale make-up.