Crush of the Day: Myths for Woman van Amouage
©

Crush of the Day: Myths for Woman van Amouage

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo'n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day...

Een kristallen flacon, een dopje bedekt met 24 karaats goud en afgewerkt met Swarovski-kristallen in amethist en een geur die is geïnspireerd door het surrealisme. Veel fancier dan deze nieuwkomer van Amouage wordt het niet in de parfumwereld.

“Myths is in essentie geïnspireerd door het surrealisme, dat elementen als in een droom en een vervormd bewustzijn samenbrengt om een nieuwe interpretatie te scheppen”, vertelt Christopher Chong, de artistiek directeur van het nicheparfumhuis.. “Het surrealisme geeft me de kans om mijn levenservaring op een artistieke manier te interpreteren, zonder rede of conventies, en geuren te creëren die een waarachtig beeld geven van de vele facetten van mijn verleden.”

Myths for Woman is een oriëntaals bloemig parfum geworden dat opent met narcis, viooltjesblad en galbanum, overgaat in anjer, muskus en patchoeli en een basis heeft van amber, mos en leder. Heel erg vrouwelijk en sensueel met een verrassend fris kantje.

€ 235 voor 50 ml. 

Franciska Bosmans De artikels van >

Tags: Amouage, Beauty, Crush of the day, Myths Woman, Parfum.