Crush of the Day: Nuxe lanceert ochtend- en avondparfum
©

Crush of the Day: Nuxe lanceert ochtend- en avondparfum

Leestijd: 1 min

Een fris geurtje voor 's morgens, een zwoele parfum voor 's avonds. "Een vrouw wisselt toch graag meerdere keren van outfit per dag, waarom dan ook niet van parfum?", moet Nuxe gedacht hebben. Het Franse cosmeticamerk lanceert Le Matin des Possibles en Le Soir des Possibles.

Le Matin des Possibles

Quentin Bisch nam de ochtendgeur voor zijn rekening. Hij vond inspiratie in een heel persoonlijke herinnering, namelijk toen hij op een ochtend in Marokko bij een oranjebloesem stond:

“Aan de hand van de essentiële olie van Petitgrain, gecombineerd met zuivere Oranjebloesem, wilde ik het moment heruitvinden, het moment van de zonsopkomst en de wereld verlicht met zijn eerste stralen. Een nieuwe dag ontstaat en alles wordt mogelijk.”

https://www.instagram.com/p/BjwSiRbl0pb/?taken-by=nuxefrance

Le Soir des Possibles

Louise Turner stelde het avondparfum samen en deed daarvoor beroep op haar instinct.

“Een parfum moet gevoelens en emoties overbrengen op de persoon die het draagt. De zonsondergang hee een fascinerende aantrekkingskracht… Om deze sensualiteit te vertalen, wilde ik vooral het bedwelmende parfum van Arabische Jasmijn naar voren laten komen.”

Flacons 50 ml, richtprijs: €59,90

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Beauty, Nuxe, Parfum, Perfume.