Crush of the day: Levi’s x Super Mario brengt ons terug naar de kindertijd
© Pers

Crush of the day: Levi’s x Super Mario brengt ons terug naar de kindertijd

Door Alice Barbieux  & Enya Torrez
Leestijd: 1 min

De nieuwe Levi's collectie neemt ons helemaal terug naar de kindertijd dankzij de felle kleuren en grafische elementen uit de wereld van Mario Kart. Wij zijn alvast stapelverliefd op de Levi's x Super Mario collectie.

Wanneer je videospelletjes zegt, zeg je Super Mario. We hebben allemaal wel eens een spelletje Mario Kart gespeeld in ons leven. Wanneer Levi’s dit culturele icoon verwelkomt in zijn familie, geeft dat een speelse en nostalgische collectie.

Lees ook: Crush of the day: de Balloon jeans van Levi’s creëert de mooiste taille

/

Een vrolijke collectie voor het grote kind in jou

De op streetwear geïnspireerde collectie bestaat uit denim t-shirts, hoodies en accessoires. Levi’s neemt ons helemaal mee in de wereld van het legendarische videospel en al zijn emblematische personages: Luigi, Yoshi, Prinses Peach en de beroemdste loodgieter ter wereld, Mario. Ook de champignons, de goudstukken en de sterren die de eigenzinnige wereld van Super Mario karakteriseren, zijn aanwezig. Zelfs het gebruikte lettertype op de kleding is geïnspireerd op vintage videospelen. De 501® ’93 Straight jeans is voorzien van de tekst “POWER UP” geborduurd op de zoom.

Lees ook: Levi’s viert de verjaardag van zijn iconische 501 jeans met Hailey Bieber

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Levi’s® France (@levis_fr) op

/

Onze favorieten

Wij selecteerde voor u onze lievelingsstukken uit de collectie:

De collectie Levi’s x Nintendo Super Mario is vanaf 1 april 2020 verkrijgbaar in de winkels en online op www.levi.com. De prijzen variëren van €25 tot €130.

Geïnteresseerd in dit artikel? Kijk ook eens op: Totally jeans: hoe pak je de trend aan zonder valse noot? en 5 tijdloze outfits met jeans voor dit voorjaar.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Levi's, SS20, Super Mario Bros.