Crush of the day: H&M lanceert betaalbare parfumlijn
© Pers

Crush of the day: H&M lanceert betaalbare parfumlijn

Door Aurélie Boffé
Leestijd: 1 min

In samenwerking met het gerenommeerde parfumhuis Givaudan brengt H&M een collectie van 25 geurtjes uit voor het H&M Beauty assortiment.

Met prijzen die schommelen tussen €4,99 en €24,99 geeft H&M iedereen de kans om dat ene speciale geurtje te bemachtigen. Het H&M in-house team werkte samen met prijswinnende parfumeur Olivier Pescheux en rising star Nisrine Grillié van Givaudan, één van ’s werelds beste parfumhuizen, om kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.

Drie categorieën

De 25 parfums worden uitgebracht in drie verschillende categorieën. The Singles zijn tien geurtjes met één basisnoot als vanille, chocolade en yuzu. The Reveries is een groep van tien gemengde parfums met een eigen verhaaltje (en namen zoals Sparks Will Fly en Above the Clouds), verkrijgbaar in eau de toilette of body mist. En last but not least: The Essences. Dit zijn vijf verschillende parfums die wat meer genuanceerd zijn, met kwaliteitsvolle hoofdingrediënten zoals sandelhout, patchoeli of roos. The Essences bestaan zowel in eau de parfum als in roll-on parfumolie.

 

H&M

Pers

 

Het brede assortiment aan unieke geuren is vanaf 16 augustus verkrijgbaar in de winkel en online op hm.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, H&M, Parfum.