Crush of the day: de Instant Light lipolie van Clarins
© Pers

Crush of the day: de Instant Light lipolie van Clarins

Door Alexandra Goffart en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Net zoals in de herfst moeten onze lippen in de zomer heel wat doorstaan. Temperatuurschommelingen, airconditioner, herhaalde sprongen in een zwembad vol chloor, hittegolven... Zonder een goede verzorging voelen je lippen al snel droog aan. Gelukkig heeft Clarins hiervoor dé oplossing gevonden met hun Instant Light lipolie!

Elke make-up merk heeft zijn eigen expertisegebied en sterktes. Als wij Clarins moeten beschrijven, denken we meteen aan ‘elegante hydratatie‘. Hun producten doen bovendien altijd precies wat ze beloven. Ons favoriete product van het moment? De nieuwe Instant Light lipoliën!

Acht heerlijke geuren

Het principe van de lipolie is simpel. Je kan de hydraterende olie gebruiken om je lippen te voeden, dankzij de plantaardige oliën die in de samenstelling aanwezig. Daarnaast kan je de Instant Light lipolie ook als een extra laag boven je lippenstift dragen. De olie zorgt voor een instant plumpingeffect.

De Instant Light lipolie is verkrijgbaar in acht verschillende geuren, waaronder munt, honing of framboos. Elke olie bevat naast een verschillende geur ook andere eigenschappen. De textuur is niet plakkerig en de lipolie geeft je lippen ook een prachtige glans. Nu moet je alleen nog een favoriet kiezen!

 

Je kan jouw favoriet bestellen via de website van Clarins of bij Ici Paris Xl.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Clarins, Instant light lip oil.