Crush of the day: de Lip Colours van Christian Louboutin
©

Crush of the day: de Lip Colours van Christian Louboutin

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

De nieuwe campagnebeelden ter ere van de laatste nieuwe finish “Loubalique” doen ons dromen van een prachtig boudoir met enkele exemplaren van deze hebbedingen op de make-uptafel. De beelden zijn combinaties van fotografie en collage, een samensmelting van realiteit met fantasie, en behartigen daarmee de filosofie van de ontwerper Christian Louboutin.

Louboutin

Loubalique (in het openingsbeeld afgebeeld in de kleur Rouge Louboutin) is een gloss met de pigmentatie van een lipstick. De kleur is net zo intens als de glans, die doet denken aan Chinese en Japanse lak.

Louboutin Velvet Matte in Eton-Moi en Silky Satin in Rouge LouboutinVelvet Matte, hierboven links in Eton Moi, is even rijkelijk gepigmenteerd en heeft slechts één laagje nodig om de lippen te voorzien van een intense kleur en een zachte, suedeachtige textuur.

Silky Satin, rechts getoond in Rouge Louboutin, is glanzender en toont nog een glimp van de textuur van de lippen.

Louboutin Sheer Voile in Escatin en Sheer Voile in LoubimetteSheer Voile, links Escatin en rechts Loubimette, is een subtiele kleurtoets met een levendige glans.

Louboutin Silky Satin in YoupiYou en Silky Satin in Very PrivéLouboutin Silky Satin in YoupiYou en Silky Satin in Very Privé

Louboutin Velvet Matte in Bengali en Velvet Matte in RococotteLouboutin Velvet Matte in Bengali en Velvet Matte in Rococotte

De Lip Colours zijn in ons land te verkrijgen in de Brusselse boetiek van Christian Louboutin of online.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Cadeau, Christian louboutin, Lipstick, Luxe.