Crush of the Day: De Sea Delight Day & Night Mousse van Klapp
© Pers

Crush of the Day: De Sea Delight Day & Night Mousse van Klapp

Door Belen Ucros & Lore Jans
Leestijd: 1 min

Klapp heeft ons beautyritueel heruitgevonden met een sublieme, smurfkleurige mousse voor de droge huid. Eens je deze mousse probeert, wil je hem nooit meer kwijt.

Extracten van algen, zeeslib en oesterschelpen; de oceaan blijkt een heuse goudmijn voor onze huid. Wat op zich niet verrassend is, want water is leven. Ook wij komen initieel uit de zee en dat maakt dat ons lichaam nu nog steeds ingesteld is om elementen die ook leven in zeewater optimaal te absorberen.

Om die reden heeft het Duitse merk Klapp Cosmetics alle rijkdommen van de zee geconcentreerd opgenomen in het Sea Delight gamma. De onderzoekers van het merk hebben er een erezaak van maakt om texturen en geuren te ontwikkelen die zich in een mum van tijd onmisbaar maken in je beautyroutine.

Zo ook de Sea Delight Day & Night mousse. Met actieve ingrediënten als chlorella-extract, zeeslib, oesterschelpen en pentavitine, doet dit potje spontaan aan smurfen denken, maar de resultaten van deze mousse zijn spectaculair. Hij verzacht, verfrist, hydrateert en voorkomt huidveroudering; wij zijn fan.

Sea Delight Day & Night mousse van Klapp Cosmetics, € 50,50, te koop in schoonheidsinstituten.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Klapp, Skincare.