Crush of the Day: De Diptyque luchtverfrisser voor in je auto
© Pers

Crush of the Day: De Diptyque luchtverfrisser voor in je auto

Door Belen Ucros & Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

De Franse parfumier Diptyque heeft net zijn eerste parfumverstuiver voor in de auto gelanceerd. Vanaf nu ruikt je wagen dus effortlessly chic (en hij ziet er nog mooi uit ook).

Het Franse parfumhuis Diptique blijft ons verrassen met innovatieve producten. Het merk is bekend om zijn heerlijke geurkaarsen en mythische geuren, zoals L’Ombre dans l’Eau en hun nieuwste parfum Vetyviero. Na de huid, het interieur en de laden van onze kleerkast krijgt nu ook onze auto zijn eigen verfrissende geur.

De nieuwste uitvinding van het merk is immers een luchtverfrisser voor in de auto. Het voorwerp bestaat uit twee onderdelen. Het eerste is een cartridge gevuld met parfum. Hiervoor zijn zeven verschillende geuren beschikbaar. Het tweede onderdeel is de verstuiver zelf, die je kan vastklikken aan het ventilatiesysteem van je wagen.

De geuren ruiken fantastisch, zeker voor wie geen fan is van bengelende, geurende dennenboompjes. Vergeet die kunstmatige, veel te zwoele vanillegeur! Met de luchtverfrisser van Dyptique kan je kiezen tussen subtiele geuren van amber, vijgen, bessen, rozen, oranjebloesem, gember of het parfum 34 Boulevard Saint-Germain. Wij zijn fan.

luchtverfrisser

Pers

Un Air de Diptyque, €45  (€28 per navulling), verkrijgbaar in de verkooppunten van Diptyque of via Senteurs d’Ailleurs

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Dyptique, Luchtverfrisser, Luchtverfrisser auto.