Crush of the Day: Diffuseur de Beauté van Galénic
© Pers

Crush of the Day: Diffuseur de Beauté van Galénic

Door Belen Ucros en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Opgelet, dit product kan verslavend werken! De Diffuseur de Beauté van Galénic is een sterk staaltje cosmetica dat de effecten van verzorging en make-up combineert. Deze booster voor je huid bevat microdeeltjes van robijn, een waardevol ingrediënt dat nog nooit eerder werd gebruikt in een verzorgingsproduct.

Bijna elke vrouw droomt van een frisse, stralende huid die blaakt van gezondheid. En Galénic zou daar nu wel eens hét product voor ontwikkeld kunnen hebben. Het Franse merk is al bijna vijftig jaar bekend om zijn fantastische formules en ook de Diffuseur de Beauté is een staaltje vakmanschap in een potje. De formule bevat verzachtende bestanddelen om imperfecties te vervagen. Daarnaast zit het ook boordevol antioxidanten en actief hydraterende bestanddelen om de huid opnieuw te verstevigen.

Maar hét ingrediënt van deze crème zijn de microdeeltjes van robijn die de huid doen stralen. De robijnen worden gewonnen in de rode rivier in de buurt van het Yen Lac district, gelegen op zo’n 300 kilometer van Hanoi. Robijnen zijn gekend om hun kracht om licht te verspreiden en geven hun geheimen pas prijs als ze in contact komen met de huid. Het resultaat: onmiddellijk een mooie, uniforme teint.

Nog een leuk pluspunt: Diffuseur de Beauté komt met een heerlijke delicate, fruitige geur. We ontwaren aroma’s van mandarijn en bergamot, witte muskus en jasmijn. Het is geen BB crème, geen verzorgingsproduct en geen foundation, maar wel een crème die je elke ochtend in een mum van tijd zal doen stralen. Wij zijn fan.

Diffuseur de Beauté van www.galenic.com, €58, verkrijgbaar bij de apotheek.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Galénic, Huidverzorging.