Chocolate mauve: dit seizoen kleurt je haar paars
© instagram.com/lorealhair

Chocolate mauve: dit seizoen kleurt je haar paars

Leestijd: 1 min

Extravagante haarkleuringen vragen minder toewijding en verbintenis dan ooit. Met onder andere de nieuwe Colorista-lijn van L'Oréal zijn kleuringen geen sinecure meer, en wordt je kapsel een verlenging van je make-uplook.

Chocolate mauve

Je lokken vormen, zoals je nagels, een ideaal canvas om je fantasie de vrije loop te laten gaan. De kleur van het moment? Paars staat verrassend mooi bij bruine lokken en vergt niet eens half zo veel bleekwerk als de pastelkleuren die vorig seizoen hot and happening waren.

Overtuigd? Bij de L’Oréal Professionel vraag je voor een lichtpaars effect naar Dialight en Majirel, en voor een intenser effect naar Diarichesse en Inoa. Of je doet het zelf met de Colorista Paint in Violet. Zoek je inspiratie, dan gebruik je de zoekterm “chocolate mauve”.

Hair strobing

Is een hele coupe paars je te heftig, opteer dan voor een ombré of balayage. Met de techniek hair strobing bekom je subtiele kleurschakeringen die, door de strategische plaatsing ervan, je beste gelaatstrekken naar voor brengen.

Haartrend: Chocolate Mauve oftewel paars in je haar.

Probeer het met een app

Alvorens de sprong te wagen, kan je je paarse lokken digitaal uitproberen. De app Color Lounge werd ontwikkeld door Matrix en is beschikbaar voor Android en iOS. Door je foto te uploaden en te spelen met de kleuren krijg je alvast een idee van het resultaat.
Met Style My Hair van L’Oréal Professionel probeer je zelfs een geheel nieuw kapsel. Klaar voor een make-over?

.

.

.

.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Colorista, Haarkleuring, L'Oréal, L'oréal Professionel, Matrix, Mauve, Paars.