Crush of the Day: Het Cheek Parade palet van Benefit
© Benefit

Crush of the Day: Het Cheek Parade palet van Benefit

Leestijd: 1 min

Voor de liefhebbers van goede make-up in een meisjesachtige, ietwat kitscherige verpakking is het Cheek Parade palet van Benefit een absolute aanrader. Het palet verenigt vijf van hun mooiste poeders, voor een lichte tot medium huid, in een compact doosje.

Eén voor één zijn ze bestsellers, de poeders in het Cheek Parade palet. Met Hoola, een matte bronzer, tover je een zonnige gloed over je gelaat. Hoola Lite is, zoals de naam laat vermoeden, een lichtere versie van het populaire poeder. Ideaal voor een bleke winterhuid of om je foundation af te poederen. Dandelion is een verhelderend poeder dat je met een lichte hand aanbrengt als matterend poeder of zwaarder aangezet gebruikt als blush. Galifornia en Rockateur zijn zacht glanzende blushes in koraal en rozig goud.

De individuele poeders kosten 34 euro per stuk. Cheek Parade brengt vijf poeders samen, in hun originele formaat, voor 60 euro.

Cheek Parade palet van Benefit, exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno of online via onze noorderburen bij Douglas.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Benefit, Blush, Bronzer, Cheek Parade.