Maak je haar weer gezond en ga voor een care cut
© Kapster Hiske. Foto Laura de Coninck

Maak je haar weer gezond en ga voor een care cut

Leestijd: 1 min

Een hete schaar die knipt en tegelijkertijd de uiteinden dichtschroeit, dat is het principe van een Care Cut. Zo worden de haren verzegeld waardoor ze veel minder poreus zijn. Klinkt veelbelovend, toch?

Bij een gewone knipbeurt komen onderaan de schubben van je haar open te staan en dat maakt ze kwetsbaar. Door ze te sluiten, houden je haren hun keratine en voeding beter vast waardoor het gezonder wordt.

Kapster Hiske van The Pony Club: “Ik heb het meestal niet zo begrepen op vertegenwoordigers. Ze proberen je van alles aan de man te brengen en ik kies graag zelf de producten uit waar ik mee werk. Maar toen ze me contacteerden om deze Care Cut schaar te testen, was ik benieuwd. Ik knip er nu een maand mee en ben er echt wel enthousiast over. De haren vallen dikker en klanten merken een verschil aan stevigheid in de punten.”

Tot januari betaal je geen extra kosten voor een knipbeurt met deze magische schaar. Het ultieme moment om de Care Cut eens uit te proberen! Bij The Pony Club betaal je 50 à 60 euro voor een snit. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn gezonder nieuw kapsel, want ook knippen doet Hiske als de beste.

care cut

 

Voor een Care Cut kan je terecht bij The Pony Club in Antwerpen en op volgende adressen: http://www.carecut.com/nl/carecut-salon-vinden.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Gezond haar, Kapper, Maison Roger, Snit, The Pony Club.