GETEST: Afslanken met de Oenobiol Boost Slimming capsules
© Oenobiol

GETEST: Afslanken met de Oenobiol Boost Slimming capsules

Door Valentine Van Gestel & Nora Antonissen
Leestijd: 1 min

Wil je graag een paar kilo kwijt, maar lukt het niet op de manier waarop je het nu probeert? Misschien zijn de Oenobiol Boost Slimming capsules wel de oplossing voor jou. Je verbrandt tot 400 kcal extra per dag, wat overeenkomt met een half uur lopen. Wij hebben het voor jou getest.

Na de feestdagen, voor de vakantie of na een zwangerschap besteden we meer aandacht aan hoe we eruitzien en aan ons dieet. En als we de verpakking mogen geloven, kunnden de Oenobiol Boost Slimming capsules je daar een handje bij helpen. De pilletjes zorgen immers voor een hoger energieverbruik, wat op zijn beurt zorgt voor een snellere vetverbranding.

De test

Een paar jaar geleden blies ik 35 kaarsjes uit. Volgens mij is mijn metabolisme sinds die dag niet meer actief. De Oenobiol Boost Slimming capsules leken mij dus het proberen waard. Gemotiveerd nam ik drie keer per dag mijn capsule, tien minuten voor elke maaltijd, met een groot glas water in. Het smaakte naar niets en het veroorzaakte geen spijsverteringsproblemen. Super toch? Maar boekte het ook resultaat?

Wel… ja. Na twee weken was ik al twee kilo kwijt. Yes! Maar ik had niet zo snel moeten juichen. Al snel vergat ik de capsules in te nemen. Nu zijn we een maand verder en is er alweer een kilo bij. Damned.

Het voordeel

Het grootste voordeel van deze capsules is zonder twijfel het placebo-effect dat eigenlijk meer impact heeft dan de capsule zelf (die wakamé bevat, een bruine alg die bekendstaat als vetverbrander). Doordat je tien minuten voor het eten een groot glas water moeten drinken bij het innemen van de capsule vermindert je eetlust. Diëtisten roepen al jaren dat het goed voor je is om een groot glas water voor de maaltijd te drinken als je wil afvallen, dus voila, bij deze de daad bij het woord gevoegd en het moet gezegd: het werkt.

Het nadeel

Als je niet graag medicijnen neemt, zoals ik, is drie keer per dag een capsule slikken heel veel. Het vereist een zekere nauwkeurigheid en na een tijdje wordt het te veeleisend.

Het verdict

capsules

De capsules hebben vooral invloed op de hoeveelheid voeding die je eet. Om echt een verschil te zien, moet je de capsules combineren met een gezond dieet en liefst ook met wat sport, twee zaken die sowieso ook een positief effect hebben op je gewicht en je gezondheid en wat ons betreft dus zeker aanraders. De capsules kunnen helpen voor wie een duwtje in de rug nodig heeft om een dieet te beginnen, maar zullen op zichzelf, zonder andere bijkomende inspanning, weinig tot geen effect hebben op lange termijn.

 

Praktisch

Hoeveel?  54,90 voor 90 capsules (goed voor een kuur van 30 dagen).
Waar? Bij de apotheker.
Meer info? www.oenobiol.com

Vond je dit interessant? Lees dan ook ‘5 lekkere recepten met superfoods‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Afslanken, Capsules, Dieet, Oenobiol.