Getest: De Brow Precise Fiber Filler van Maybeline
© Imaxtree

Getest: De Brow Precise Fiber Filler van Maybeline

Door Belen Ucros, bewerking Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Weg met dunne en overplukte wenkbrauwen! Momenteel zijn dikke, mooi gevulde wenkbrauwen het van het. Maar wat als je niet gezegend bent met wenkbrauwen zoals die van Cara Delevingne of te vaak naar je pincet hebt gegrepen? Wij probeerden de nieuwe Brow Precise Fiber Filler van Maybelline uit.

Wat belooft het?

De Brow Precise Fiber Filler belooft ons perfect afgelijnde wenkbrauwen, net zoals op Instagram. En dat allemaal dankzij een borsteltje rijk aan pigment, maar ook aan vezels die zorgen voor opvulling en reliëf. Eindelijk het perfecte product voor mooie, volle wenkbrauwen!

Het concept

Vergeet potloden. Met een potlood kan je je wenkbrauwen bijtekenen en inkleuren, maar het doet niets voor hun dikte. De nieuwste wenkbrauwmascara van Maybelline zorgt voor een 3D-effect dankzij de lepelvormige borstel, terwijl vezels zorgen voor textuur en een natuurlijke kleur. Hun missie: het invullen van uitgedunde zones en zorgen voor een driedimensionaal volume.

De vorm van de borstel is ideaal voor een perfecte applicatie en een precieze verdeling van de vezels op de plaats waar het nodig is. De borstel is voorzien van minuscule haartjes die zorgen voor een gelijkmatige verdeling over het volledige oppervlak. Het vormt een soort kam waarmee je je wenkbrauwen moeiteloos in het gareel krijgt.

Marie_Claire_Brow_Fiber_Filler_Maybellline

Traditionele producten bevatten vaak was om je wenkbrauwen vorm te geven, maar hebben daardoor een gebrek aan comfort en soepelheid. Bij deze ultralichte en romige formule is dat niet het geval. Bovendien zijn de haartjes niet stijf of plakkerig.

De mascara is te koop in vier verschillende tinten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de natuurlijke kleur van je wenkbrauw. Je kan kiezen tussen Dark Blond, Soft Brown, Medium Brown en Deep Brown.

Het resultaat

Ondertekende heeft het geluk gezegend te zijn met een stel wenkbrauwen à la Audrey Hepburn waar anderen soms jaloers op zijn, maar met de tijd is hun tint wat vervaagd. De haartjes zijn fijner geworden en op sommige plekken zie je de huid erdoor. Daardoor heeft mijn blik wat minder karakter, maar voor permanente make-up vind ik het nog wat te vroeg. Ik was dan ook enorm benieuwd naar het beloofde 3D-effect van deze wenkbrauwmascara. Ik opteerde voor Deep Brown, de donkerste tint uit het assortiment, en ging aan de slag.

Om het product aan te brengen, hou ik de borstel plat, want het product bevindt zich deels binnenin het borsteltje. Op de plekken waar er huid zichtbaar is, breng ik heel nauwkeurig met de kleine punt van de borstel product aan. De mascara is zeer eenvoudig in gebruik, zelfs voor onhandige mensen. Enkel de lijn van je wenkbrauw verlengen, is een iets delicatere kwestie.

Mijn verdict? Maybelline deed geen valse beloftes. Mijn wenkbrauwen zien er veel voller uit en blijven er tegelijk heel natuurlijk uitzien. De haren voelen dikker aan, maar zijn niet hard of stijf. Een geslaagd experiment dus.

Master Brow Precise Fiber Filler van Maybelline, te koop voor € 8,99 bij Di et Kruidvat.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Brow Precise Fiber Filler, Getest, Getest door de redactie, Maybelline, Wenkbrauwen.