Schoenenmerk Bobbies opent eerste boetiek in Brussel
© Press

Schoenenmerk Bobbies opent eerste boetiek in Brussel

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Bobbies, het bekende Parijse merk voor schoenen en accessoires, kondigt met trots de opening aan van haar eerste boetiek in België, gelegen aan de bruisende Louizalaan.

/

Verstopt in een huis dat typisch is voor de Brusselse architectuur, strekt de boetiek zich uit over twee verdiepingen, verbonden door een licht atrium dat toegang geeft tot een stadstuin. De ruimte combineert hout, steen en natuurlijk pleisterwerk.

De gebogen plafonds en planken creëren een elegant lijnenspel. Kamerplanten en plafondspiegels een open perspectief bieden op de collecties. De nieuwe winkel heeft een verkoopoppervlak van 146 vierkante meter, waardoor klanten in een ruime en uitnodigende omgeving de uitgebreide collectie hoogwaardige schoenen en accessoires van Bobbies kunnen ontdekken.

Parijse elegantie

Sinds 2010 creëert Bobbies schoenen en leren accessoires voor dames en heren geïnspireerd door Parijse nonchalance. Door de essentie van een moeiteloze stijl te vangen en elegantie te versterken met doordachte lijnen en volumes, combineert deze eigentijdse visie minimalistische verfijning met vintage invloeden.

De stukken worden ontworpen in Parijs en zorgvuldig vervaardigd in Portugal en Spanje. Bobbies pleit met optimisme en levendigheid voor een verantwoordelijke, authentieke mode gebaseerd op duurzame ecologische en sociale verplichtingen.

Alle schoenenliefhebbers en Bobbies-fans kunnen terecht in de nieuwe boetiek aan de Louizalaan 47, 1060 Sint-Gillis, Brussel.

Lees ook: Editor’s pick: de capsulecollectie van Miista en Zalando

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Bobbies, Brussel, Schoenen.