Dit is dé truc om je blush perfect aan te brengen
© Laura de Coninck

Dit is dé truc om je blush perfect aan te brengen

Leestijd: 1 min

Wie backstage mag tijdens de Fashion Weeks, ontdekt al eens interessante beautytips. Zo ook wij recent in Parijs, waar make-upartieste Alex Box van M.A.C ons achter de schermen van de Issey Miyaké show vertelt wat haar geheim is voor het aanbrengen van een perfecte blush. Een eenvoudige techniek, zo blijkt, en die delen we graag met jou. 

Net als het beroemde reinigingsgamma van Clinique, is ook de blushtechniek van make-upartieste Alex Box een driestappenplan. Dit is hoe je te werk gaat:

  1. Breng wat crèmeblush aan op de muis van je hand
  2. Wrijf beide muizen van je handen tegen elkaar zodat het product zich er gelijkmatig over verdeelt. Deze handeling maakt ook dat het product de temperatuur van je huid aanneemt.
  3. Druk de kleur met de beide onderkanten van je handpalmen op je wangen, daar waar je de onderkant van je jukbeenderen voelt. De vormen passen perfect in elkaar.

Deze onderkanten van je handpalmen hebben de maat van je jukbeenderen en volgen haar vorm. Zo creëer je een natuurlijke en gezonde gloed op je gezicht. Do try this at home!

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Blush, M.A.C, Make-up, Make-uptips.