Blancheporte deelt de (mooie) lakens uit
©

Blancheporte deelt de (mooie) lakens uit

Leestijd: 1 min

Een ruimte waarin bedlinnen, kussens, tapijten en accessoires bruisen van vrolijkheid en niets dan kleurrijke positieve vibes uitstralen. Wie droomt er nu niet van zo’n kamer?

Een combinatie van kinderlijke fantasie en kwaliteit, die voluit voor fun gaat en er ook nog eens fraai uitziet: voor dat knappe staaltje klopte Blancheporte aan bij kunstenaar LEM, die zich uitleefde in een fantastisch leuke capsulecollectie.

Het Noord-Franse bedrijf Blancheporte is een pionier in de postorderverkoop en bestaat al sinds 1806 … Van echte textielervaring gesproken! Bovendien hebben ze lef in huis, want wie carte blanche geeft aan LEM, de kunstenaar, maker en graficus uit Roubaix, mag zich verwachten aan een stevige dosis kleur! Zijn typische mannetjes verrassen met tedere, nieuwsgierige of verbaasde blikken en zoeken maar wat graag contact met kinderen in hun leef- en rustomgeving. Met hun communicatieve en vrolijke humeur fleuren ze kamers en speelzalen op. De figuurtjes werken inspirerend, ze zetten aan tot dromen en tot het bedenken van verhalen en hele werelden.

Een superleuke collectie vol toppers

De must-haves zetten de toon in een selectie van pittige primaire kleuren –blauw, geel, rood, oranje en details in groen, fuchsia en zwart.

Blancheporte kinderen in de slaapkamer

©Blancheporte

Vloerkleden in de vorm van de zon of de maan, onweerstaanbare dekbedovertrekken en kussenslopen, kleine kussens in de vorm van grappige, knotsgekke diertjes en reuzenkussens om mee over de grond te rollen, lekker op te lezen of over een denkbeeldige zee van lava te varen. Een groeimeter om te meten hoeveel centimeter er elke maand zijn bijgekomen, posters om in te kleuren, placemats. Een linnen shopper, een badjas of een sweater om je vrolijke humeur te delen met de buitenwereld.

Hoeven we nu voortaan onze kamer niet meer op te ruimen? Vergeten we ons huiswerk te maken? Nee hoor, maar zoals alle andere dagelijkse momentjes gebeurt dat voortaan onder het vriendelijke en geamuseerde oog van deze nieuwe decoratieve deugnieten. Lang leve de geïmproviseerde speelhutten, de heerlijk ingeduffelde middagdutjes en de ochtendlijke lachsalvo’s!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Blancheporte.

www.blancheporte.be

LEES OOK:
“Ticket to Paradise”: de feelgoodmovie
Tips voor een cultuurtrip naar Boedapest
Is ‘Skin Cycling’ ook iets voor jou? 

 

Commercieel team De artikels van >