Belgisch parfumlabel BillyXClub opent flagshipstore in Antwerpen
© Pers

Belgisch parfumlabel BillyXClub opent flagshipstore in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Ellen de Veirman droomde van een eigen parfumlabel. Zo gezegd, zo gedaan, want twee jaar geleden stampte ze de BillyXClub parfums uit de grond. Eind september opent ze haar eigen winkel in de hippe Kammenstraat in hartje Antwerpen. 

De BillyXClub collectie bevat geuren met karakter én ze zijn afkomstig van Belgische bodem. Ellen ontwikkelde ze omdat ze haar gading niet vond in de parfumerie. Ondertussen breidde ze de collectie uit tot 8 verschillende geuren. Tot nu toe kon je de parfums enkel online vinden of in de CKS-winkels.

Om de opening van de flagshipstore te vieren voegde ze nog twee nieuwe lanceringen toe aan haar portefeuille: One Minute Affaire, een sensuele vrouwengeur met bergamot, rode bessen, ananas, pioenroos en patchoeli, en Silver Chill, een minimalistische mannengeur die je tot rust brengt en doet ontsnappen aan het hectische stadsleven. Met bergamot, appelbloesem, lavendel, nootmuskaat en eikenmos.

Zelf een kijkje gaan nemen (of gaan snuffelen) kan dus voortaan in de Kammenstraat 66 in Antwerpen. BillyXClub

De parfums van  BillyXClub zijn te koop voor €63 (50ml) of €38 (30 ml) via de website www.billyxclub.com en vanaf half september in de flagshipstore.

 

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Antwerpen, BillyXClub, Ellen de Veirman, Parfum, Parfumwinkel.