Beyoncé kiest voor Messika juwelen in Dubai
© Messika

Beyoncé kiest voor Messika juwelen in Dubai

Leestijd: 1 min

Beyoncé schittert in stuks van Messika op haar eerste concert in vier jaar in Dubai. 

/

Tijdens een van de meest spectaculaire concerten in de recente geschiedenis en haar eerste in vier jaar, sierde Beyonce het podium met drie spectaculaire outfitwisselingen. Telefoons waren niet toegestaan, maar uiteraard zijn er wel wat beelden op sociale media opgedoken. Wat opviel? De stijlvolle outfits op het podium én de impressionante juwelen op de rode loper ernaast.

De superster kwam optreden bij de opening van het nieuwe ultraluxe hotel van Dubai, het Atlantis the Royal hotel. De extravagante show omvatte een podium op de Palm Jumeriah, het beroemde palmboomvormige eiland van Dubai, en begon met een vuurwerkshow van wereldklasse. De show werd bijgewoond door haar man Jay Z en hun kinderen, haar moeder Tina Knowles Lawson en vader Matthew Knowles. Andere beroemdheden die aanwezig waren, waren Kendall Jenner, Rebel Wilson, Chloe en Halle Bailey en vele anderen.

/

Natuurlijke diamanten

Voor haar optreden droeg Beyoncé op de rode loper een op maat gemaakte Dolce & Gabbana gouden jurk en sandalen, afgemaakt met op maat gemaakte natuurlijke diamanten oorbellen van Messika. De asymmetrische kroonluchter oorbellen werden speciaal ontworpen door Valérie Messika voor Beyoncé’s terugkeer op het podium. Deze oorbellen centreren zich rond vier uitzonderlijke diamanten, waaronder een peervormige diamant van 17 karaat, een tweede peervormige van 10 karaat, een derde peervormige van 7 karaat, en een ovale diamant van meer dan 18 karaat, geaccentueerd door tientallen andere kleinere diamanten voor een totaal van ongeveer 57 karaat aan diamanten.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.

Tags: Messika.