Belgische mode: Go as u.r lanceert duurzame fashion én beauty
© Go as u.r

Belgische mode: Go as u.r lanceert duurzame fashion én beauty

Door Elien Renson
Leestijd: 1 min

Naar het werk gaan, boodschappen doen, alweer de auto in om te vertrekken naar een volgende afspraak, ... Het leven staat niet stil. Wij vrouwen zijn altijd "on-the-go". Er bestaat nu een Belgisch duurzaam label dat rekening houdt met deze urban levensstijl.

Go as u.r is een nieuw Belgisch merk dat een boeiend gamma aanbiedt: duurzame kledij en natuurlijke, vegan schoonheidsproducten voor vrouwen die een actieve levensstijl hebben. Het wil krachtige eenheid en vrijheid uitstralen en willen silhouetten afbeelden die het gevoel van vrij zijn versterken.

Easy-to-wear-fashion

De kledij van go as u.r legt de focus op functioneel, comfortabel en stijlvol. Ze kiezen voor een combinatie van tijdloos zwart en wit en eerder gedurfde kleuren. Voor ieder wat wils. Qua materialen wordt er gebruik gemaakt van duurzame stoffen, waaronder herwonnen visnetten, houtpulp en biologisch katoen.

Het label besloot om Portugal als productieland te kiezen. Dit zorgt ervoor dat de productietijd, de kosten en de CO2-voetafdruk van transport

Go as u.r

Go as u.r

Belgisch én duurzaam

Naast een kledinglijn biedt go as u.r ook een verzorgingslijn aan. Dit zijn natuurlijke en vegan skincare- en make-upproducten. Er wordt een unieke technologie op basis van probiotica gebruikt die zorgt voor een versnelde celvernieuwing. Het gevolg hiervan is dat de huid tot 48u gehydrateerd blijft. Go as u.r gebruikt natuurlijke ingrediënten en wetenschappelijk bewezen formules om huidbescherming- en veroudering tegen te gaan.

De verzorgingsproducten zijn van Belgische makelij, Antwerpen om precies te zijn. De make-up wordt gemaakt in Milaan, Italië. De flesjes waarin de producten verpakt zitten bestaan uit 100% gerecycleerd plastic.

 

Show us how you express yourself with #goasur

 

De verpakking heeft de laagst mogelijke milieu-impact. Het merk streeft naar een maximaal gebruik van 100% gerecycleerde kunststoffen. Voor hun make-up assortiment gebruiken ze FSC® kartonpapier en geen plastic. Wanneer je 7 lege verpakkingen recycleert en terugstuurt, krijg je 1 schoonheidsproduct gratis in de plaats.

Bekijk hieronder de kleurrijke en originele skincare en make-upproducten van Go as u.r

 

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Ecologisch, Feminisme, Gezicht, Huid, Make-up, Shopping, Vegan.