België boven: drie mode & muziek-collabs
©

België boven: drie mode & muziek-collabs

Leestijd: 1 min

Mode en muziek is een fijn duo, dat weten modeontwerpers maar al te goed. Maar het hoeft niet altijd Pharrell of Rihanna te zijn, ook deze Belgische labels en muzikanten gooien het graag op een collab. Dit seizoen spotten we deze drie fashionable samenwerkingen op de podia, zowel accessoirelabel Komono als modemerken Léo en An Buermans gingen de muzikale toer op.

Tomorrowland

Komono en Tomorrowland vervagen de lijnen tussen mode en muziek en voegen hun eigen unieke global communities samen. De zonnebrillijn combineert transparante prints met kleurschakeringen met graduele lenzen. Elk item is gegraveerd met words of wisdom die je helpen om het leven op een magische manier te bekijken.Komono x Tomorrowland is verkrijgbaar bij geselecteerde winkels en online via komono.com en Tomorrowland.com.

Komono x TML - Dreyfuss - Teal Gradient

Tsar B

Belgische indie queen Tsar B inspireerde dan weer het Belgische merk Léo. Ontwerpster Leonneke Derksen ontwierp het podiumoutfit – oversized bomber en short – voor de zangeres met als vertrekpunt de haar collectie Joséphine, geïnspireerd op het hoofdpersonage uit ‘La Femme Nikita’. De collectie van Léo is verkrijgbaar bij onder meer Step by Step (Antwerpen), Sketch (Knokke) en Jade (Hasselt). Info: www.leobyleo.com

tsarb_ab_highres-7

Noémie Wolfs

Zangeres Noémie Wolfs koos voor de Antwerpse designer An Buermans als ontwerpster voor de Audrey Hepburn-meets-rock-‘n-roll podiumlook bij haar solodebuut. Ze werkte ook al samen met de juweelontwerpers van Studio Collect voor het hoesontwerp en met het Belgische handtassenlabel AWARD/T voor een eigen capsulecollectie. Zelf een item uit de collectie van An Buermans kopen, kan via haar gloednieuwe webshop. Of bestel een item op maat… Shops: Harvest Club (Antwerpen) en de pop-up thingsthatmakeyouhappy (Knokke).

An Buermans_NWdress_09052016__004

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: An Buermans, Belgische mode, Komono, Léo, Noémie Wolfs, Tomorrowland, Tsar B.