Dit is de meest inspirerende streetstyle van Milan Fashion Week
© Launchmetrics Spotlight

Dit is de meest inspirerende streetstyle van Milan Fashion Week

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Chique, chiquer, chicst: de modeweek van Milaan doet zijn reputatie als één van Europa's meest stijlvolle alle eer aan, ook naast de catwalk. Hier ontdek je de meest inspirerende streetstyle looks.

/

Na het hoogtepunt van Burberry’s defilé in Londen houdt het modecircus de komende dagen halt in Milaan voor de herfst/wintercollecties 2024 van de Italiaanse luxemerken. De populairste accessoires? Handtassen van Fendi  en Prada in alle kleuren en formaten, cowboyhoeden (de invloed van Beyoncé?) en veel paraplu’s (met dank aan de regen!). Wij selecteerden de mooiste streetstyle.

De mooiste streetstyle op Milan Fashion Week

Foto’s: Launchmetrics Spotlight.

Vond je dit interessant? Lees dan ook: De ‘mob wife aesthetic verovert TikTok, maar krijgt ook kritiek & De schoonheidsgeheimen van Hailey Bieber.

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Milaan fashion week, Streetstyle.