GETEST: Black 2 Blonde, het poeder dat in een handomdraai je uitgroei camoufleert
© Getty Images

GETEST: Black 2 Blonde, het poeder dat in een handomdraai je uitgroei camoufleert

Door Belen Ucros en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het lijkt op een poederfoundation én het heeft de kleur van een foundation, maar het is wel degelijk voor je haar. Back 2 Blonde is een innovatief poeder om je uitgroei te verbergen. Of het ook werkt? Dat hebben wij voor je uitgetest.

De belofte

Black 2 Blonde (of de Zero Grey-versie voor brunettes) belooft in slechts enkele seconden je uitgroei te camoufleren. Het verbergt zowel donkere als grijze haren. Het product, ontworpen door het Amerikaanse merk Everpro beauty, is sinds kort te verkrijgen in België. Voortaan hoef je dus niet meer om de zoveel weken te rennen naar je favoriete kapsalon.

Het concept

Black 2 Blonde poeder uitgroeiSprays en mousses om je haar te behandelen tussen twee kleursessies door, zijn al langer op de markt, maar Back 2 Blonde gaat toch nog een stap verder. Het product bevat een magnetisch poeder die zich op de haren vastzet tot de volgende wasbeurt.

Het idee is dat je Back 2 Blonde gewoon aanbrengt op de wortels van je haar met behulp van de spons die je in de verpakking vindt. Dit doe je tot je het gewenste resultaat bereikt. Het product is verkrijgbaar in zes tinten (drie blonde en drie bruine) om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw haarkleur.

Dankzij het handige reisformaat, kan je Back 2 Blonde overal meenemen. Zo heb je het product altijd bij de hand als je het nodig hebt.

Het resultaat

Niet slecht ! Ondergetekende heeft enkele grijze haren die te veel opvallen. Met dit product heb ik de tijd tot mijn volgende kappersbezoek kunnen overbruggen. In enkele seconden breng je het op alle gewenste plaatsen aan.

In tegenstelling tot met een spray behoudt je haar zijn natuurlijke textuur met dit poeder. Het enige nadeel: geen enkele van de drie blonde poeders sloot perfect aan bij mijn blonde lokken.

Black 2 Blonde (Light Blond, Medium Blond, Dark Blond) en Zero Grey (Lightest Brown, Light Brown, Dark Brown) zijn exclusief verkrijgbaar bij Di voor € 14,95. 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Back 2 Blonde, Beautyverdict, Getest, Haar, Uitgroei.