5 beautynieuwkomers voor een instant lentegevoel
© Pers

5 beautynieuwkomers voor een instant lentegevoel

Door Ariane Goldet en Nolwenn du Laz, vertaling Laura De Coninck
Leestijd: 1 min

Druilerig weer of niet, soms volstaat een vrolijk getinte lippenstift voor dat instant lentegevoel. En gelukkig maar, want de lente is wel degelijk in aantocht, met in haar kielzog heel wat nieuwe make-upcollecties en verzorgingsproducten. In de maarteditie van Marie Claire lees je alles over de favoriete 33 nieuwkomers van onze beautyredactrices. Wij zetten er alvast vijf voor je op een rijtje.

Prisme Libre Travel in n°1 Mousseline Pastel van GivenchyEen lentehuid is een frisse huid, maar geen glanzende. Dit natuurlijk ogend, egaliserend poeder heeft een matterend effect.
Prisme Libre Travel in n°1 Mousseline Pastel van Givenchy, € 46,90

Hypnôse Palette Doll Eyes in Mente à L'Or van LancômeUitgestreken over je wimpers, smoky of egaal op het bewegend ooglid, een blauwe tendens waait over de catwalk. Blauw werd o.a. gespot bij Dries Van Noten, Sonia Rykiel en Victoria Beckham.
Hypnôse Palette Doll Eyes Mente à l’O van Lancôme, € 46,95

Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask van DiorEen nieuwe lente, een nieuwe huid. En dankzij Dior wordt dat kinderspel, want dit peelend masker heeft slechts één minuut nodig om je huid op te krikken en glad te strijken.
Capture Totale Dreamskin 1-Minute Mask van Dior, € 72,45

Black Sugar Perfecting Cleansing Cream van SkinfoodSkinfood is een Koreaans merk dat zich op voeding baseert om de huid te voorzien van de nodige vitaminen en mineralen. Suiker mag dan misschien niet (al te veel) op je bord, met deze cleanser mag het wel op je huid.
Black Sugar Perfect Cleansing Cream van Skinfood, € 15,60, verkrijgbaar via w2beauty.com 

La Petite Robe Noire Lip & Cheek Tint van GuerlainChanel, Kenzo, Fenty Puma; zowel op de defilés als in het straatbeeld is blush aan een opmars bezig.
Deze frisse gel voor wangen en lippen tovert in een recordtempo een gezonde blos op je gelaat.
La Petite Robe Noire Lip & Cheek Tint van Guerlain, € 34 

Zin om de ancovermcv_0317_rvb_noean150dpidere nieuwkomers te ontdekken? Haast je dan naar de krantenwinkel!
De maarteditie van Marie Claire ligt nu in de rekken.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Dior, Givenchy, Koreaanse beauty, Lancôme.