5 dingen die maken dat Halle Berry 20 jaar jonger lijkt dan ze is
© Theo Wargo, Getty Images

5 dingen die maken dat Halle Berry 20 jaar jonger lijkt dan ze is

Door Emma Verbeke
Leestijd: 2 min

Als er één celeb het toonbeeld is van eeuwige jeugd, is het wel Halle Berry. De X-men actrice wordt deze zomer 51 jaar, maar dat zou je haar echt niet geven. Benieuwd wat haar beautygeheimen zijn om telkens zo jeugdig en stralend voor de dag te komen? Wij hebben er een paar voor je verzameld.

Het Instagramaccount van Halle Berry barst van de prachtige en kunstzinnige foto’s die je meteen een vakantiegevoel bezorgen. Wat nog meer opvalt, is hoe goed de actrice eruitziet. Toegegeven, ze begon haar carrière ooit als model, maar toch. De moeder van twee kan met gemak begin dertig worden geschat en dat komt onder andere door deze beautygeheimen.

/

1. Ze vermijdt suiker

Beautiful backyard bounty with my babies. ❤️🍓🌼💁🏽👧🏽👼🏽🌸🍅🌶

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

Jammer genoeg is suiker niet zo goed voor je lichaam, en dat beseft Berry maar al te goed. De knappe actrice lijdt namelijk sinds haar 19de aan diabetes. Zij en haar kinderen vermijden daarom suiker zo veel mogelijk en eten ook weinig fruit (want veel suiker). Wel maakt ze gebruik van het vervangproduct Xylitol als gezonde zoetstof.

/

2. Ze traint veel

De bekende actrice heeft niet alleen een knap gezicht, maar ook een lichaam om U tegen te zeggen. Om haar lichaam te onderhouden, is Halle Berry vaak te vinden in de fitness. Zelf kiest ze vooral voor cardio oefeningen. Gaat ze toch voor krachttraining, dan opteert ze voor lichte gewichten zodat ze er niet te gespierd uit gaat zien.

Being in London makes me miss my workout buddy @natbardonnet 💪🌊

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

/

3. Ze focust op buikspieren

Ab-y Halloween. 😂

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

Halle Berry wil liever niet te gespierd worden, maar wil wel mooie en duidelijke buikspieren. Ze traint drie keer per week haar buikspieren onder begeleiding van een personal trainer en het resultaat mag gezien worden!

/

4. Ze drinkt proteïneshakes

Just did my first Instagram Story and having a little too much fun. Are you guys into this new feature?!

Een bericht gedeeld door Halle Berry (@halleberry) op

De ex-Bond girl is vaak op de set terug te vinden en heeft dus een druk tijdschema. Zelf is ze niet echt goed in middagdutjes en daarom drinkt ze vaak proteïneshakes om de dag door te komen. Proteïneshakes vol groenten zijn een van haar beautygeheimen.

/

5. Ze weet wat ze eet

Ook al is ze het toonbeeld van de eeuwige jeugd, toch voelt ook de actrice de invloed van de tand des tijds. Zo bekende ze recent dat slank blijven moeilijker is nu ze ouder wordt. Daarom let ze nog meer op haar voeding en eet ze meer gezonde producten zoals verse groenten, kip en vis.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Beautygeheimen, Celebs, Halle berry.