BA&SH tegen borstkanker
©

BA&SH tegen borstkanker

Leestijd: 1 min

Het Franse modelabel ba&sh steunt voor het derde jaar op rij de vereniging tegen borstkanker 'Le cancer du Sein Parlons-en'. Dit jaar doen ze dat met een T-shirt met het opschrift 'Wonderba&sh'.

Ontwerpsters Barbara en Sharon van ba&sh “De ampersand die de eerste lettergrepen van onze voornamen verbindt is een teken van vereniging voor alle vrouwen die met ons een gulle en vrolijke energie delen. De betekenis van die ampersand wordt des te groter sinds we drie jaar geleden actief de vereniging tegen borstkanker ‘Le cancer du Sein Parlons-en!’ zijn gaan ondersteunen. Dankzij onze klanten hebben we verleden jaar 90 000 euro kunnen doorstorten ten bate van het onderzoek naar deze ziekte. Dat was meteen 30 000 euro meer dan voor de eerste editie, en we hopen dat het dit jaar nog meer wordt”. Met ‘Wonderba&sh’ willen ze benadrukken dat alle vrouwen superheldinnen zijn.

Vanaf 6 oktober verkrijgbaar in grijs of groen bij ba&sh, € 65. Voor de liefdevol ondersteunende mannen is er het T-shirt ‘Wonderguy’. De volledige winst gaat naar de vereniging. www.ba-sh.com

bash_octobre-rose_wonderbash-gris bash_octobre-rose_wonderbash-vert

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Achtie, Ba&sh, Bashparis, Borstkanker, Charity, Goed doel, Le cancer du Sein Parlons-en, T-shirt, Wonderba&sh, Wonderguy.