Crush of the Day: De Balmain Cosmetic Bag Fall/Winter 2017
© Balmain

Crush of the Day: De Balmain Cosmetic Bag Fall/Winter 2017

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het Franse merk Balmain verzamelde enkele van zijn meest onmisbare haarverzorgingsproducten in een mooie Cosmetics Bag, geïnspireerd op de getextureerde, luxueuze, zwarte kledingstukken uit de Fall/Winter 2017 Womenswear collectie. Het stijlvolle tasje met gouden details is perfect om je make-up of travelsize haarproductien in op te bergen.

Tijdens de grijze herfstmaanden kunnen je lokken wel wat extra aandacht en verzorging gebruiken. De haarproducten van Balmain Hair Couture zijn dan ook ideaal om je haar te laten stralen. De limited edition Cosmetic Bag Fall/Winter 2017 bevat drie populaire producten in reisformaat (50ml).

De hydraterende shampoo (Moisturizing Shampoo) en conditioner (Moisturizing Conditioner) voeden je haar en maken het heerlijk zacht. Met de miniflacon haarlak (Session Spray Strong) krijg je je lokken zelfs op verplaatsing stevig in de plooi.

De limited edition Cosmetic Bag Fall/Winter 2017 van Balmain is verkrijgbaar vanaf 1 september voor € 32,50 op www.balmainhair.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Balmain, Crush of the day, Haar, Handtas, Shampoo.