Aveda instituut Mo’na opent nu ook een zaak in Antwerpen
© Mo'na

Aveda instituut Mo’na opent nu ook een zaak in Antwerpen

Leestijd: 1 min

Mo’na, het gekende haar-en beautysalon in Mechelen, opende een tweede zaak in Antwerpen vlakbij het historische Hendrik Conscienceplein.

De locatie is jullie misschien bekend, want op deze plek zat voordien Aveda instituut Elements. Stijn Pelgrims, zaakvoerder van Mo’na neemt de locatie over. Schoonheidsspecialiste Nadya (wie ooit een massage van haar kreeg, vergeet haar nooit meer) neemt de schoonheidsbehandelingen voor haar rekening. Kapper Yudin ontfermt zich over je haar.

Mo’na Antwerpen omvat een kapperszaak, een beautysalon voor advies en visagie én met een uitgebreid scala aan verzorgingen en massages.

De Mo’na behandelingen

De behandelingen (manicure, pedicure,…),  massages en verzorgingen gebeuren aan de hand van de botanische producten van Aveda.

De natuurlijke aanpak is niet toevallig. De naam Mo’na verwijst naar ‘more nature’. En hun ambitie? Mensen mooi maken aan de hand van kwalitatief hoogstaande en natuurlijke producten: van haarkleuring, make-up, ontharing tot peelings… zelfs de infrastructurele voorzieningen in het salon zelf zijn milieuvriendelijk! Zo maken ze bijvoorbeeld gebruik van groene stroom uit duurzame energiebronnen. Dus, de behandelingen zijn niet enkel goed voor de mens, maar ze zijn ook lief voor de natuur.

Vooraan in de zaak vind je een grote winkelhoek die het volledige Aveda gamma verkoopt.

Professioneel team

De werknemers van het Mo’na team krijgen geregeld trainingen van grote namen. Bijvoorbeeld van de gerenommeerde haarstylisten Antoinette Beenders (Aveda’s Global Creative Director) en Ian Michael Black (Aveda’s Global Artistic Director), die wereldwijd tal van awards op hun palmares hebben staan. Ook de make-uptrainingen gebeuren door bekende artiesten als Paul Benjamin.

Om de twee jaar trekt het volledige team naar het buitenland voor de ‘master jam’ workshop van de Aveda Advanced Academy en het Aveda Congress in Minneapolis. Maar ook tussendoor vinden er steeds verschillende trainingen plaats.

Mo’na Antwerpen, Wijngaardstraat 12, alle dagen open (behalve op zondag en maandag) tussen 10.00u en 18.00u. Op donderdag is er ook een ‘laat avond service’ tot 20.00u. Afspraken kunnen online geboekt worden via www.mona.salon. Telefonisch kan je terecht op het nummer 03/322 61 71. Parkeren kan in de nabijgelegen Parking Groenplaats Indigo. Bij het verlaten van het salon krijg je een betaalticket mee voor gratis één uur parkeren.

Laura de Coninck De artikels van >

Laura is meester in de kunsten en sinds elf jaar ook journaliste, ze schrijft over beauty - Make-up is immers ook een soort verf voor het gezicht- en gezondheid. Ze koestert een grote passie voor schoonheid en parfums. Daarnaast maakt ze nog regelmatig illustraties en vrij werk voor tentoonstellingen.

Tags: Antwerpen, Aveda, Kapper, Massage, Mo'na, Natuurlijk.