Nieuw bij Freshlab: Allies of Skin, een zuiver en multifunctioneel merk
© Allies of Skin

Nieuw bij Freshlab: Allies of Skin, een zuiver en multifunctioneel merk

Door Belen Ucros en Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

Freshlab, het chique en groene cosmeticabedrijf van Fort Jaco in Brussel, verwelkomt een nieuw merk uit het verre Singapore. De naam van deze soon to be cultproducten? Allies of Skin. Bij ons staan ze met stip op onze wishlist en dit is waarom.

Freshlab is een bedrijf als geen ander. Enkel effectieve en kwalitatieve producten kunnen de eigenaars Mélanie en Daniel bekoren. Het duo selecteert zijn producten zorgvuldig en verkoopt onder andere cultmerken die je elders niet snel zal terugvinden.

Allies of Skin

Nicolas Travis, de jongeman achter Allies of Skin, is helemaal van Singapour naar België gevlogen om zijn merk voor te stellen bij Freshlab. Tijdens zijn puberteit kreeg zijn huid het zwaar te verduren (ondertussen is de schade meer dan hersteld) en dat is een van de redenen waarom Nicolas zo geïnteresseerd is in cosmetica.

Nicolas Travis met de eigenaars van Freshlab, Mélanie en Daniel.

Na verschillende ervaringen als digital manager en beauty editor voor het tijdschrift Men’s Folio, ontdekte hij een gat in de cosmeticamarkt: zuivere en multifunctionele producten die aansluiten bij onze moderne wereld. Dat is waarom hij ervoor zorgt dat al zijn producten makkelijk en snel aan te brengen zijn.

Een klein gamma met veel ideeën

Het gamma van vier producten – samen te gebruiken voor een optimaal effect –  regenereert de huid dankzij actieve werkstoffen. Maar de producten doen meer, want ze beschermen je huid ook tegen uv-stralen en vervuiling en helpen zo toekomstige huidveroudering tegengaan.

Benieuwd naar wat wij ervan vonden? Kijk dan snel op de volgende pagina!

/

Getest door Marie Claire

Redactrice Belen had de eer de producten te mogen testen en was instant fan. Ze kampt van nature met een droge huid, een probleem waar deze producten zonder moeite een mouw aanpassen. Al vanaf de eerste dag dat ze Allies of Skin gebruikt, voelt haar huid gladder en zachter aan. Ook over de frisheid van haar teint, is ze enthousiast. Ze merkt dat ze er zowaar zelfs complimenten over krijgt (altijd fijn, nietwaar?).

Ik hou van het praktische formaat en de hygiënische tube die exact de juiste dosering producten levert – Belen Ucros.

Freshlab, Chaussée de Waterloo 1482, 1180 Ukkel, 02/375 50 69, open van maandag tot zaterdag van 10u30 tot 18u30, www.freshlab.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Allies of skin, Cosmetica, Fort Jaco, Freshlab.