Maasmechelen Village verwelkomt dit najaar vijf nieuwe pop-ups
© Pers

Maasmechelen Village verwelkomt dit najaar vijf nieuwe pop-ups

Door Kim De Craene
Leestijd: 1 min

Deze herfst wordt Maasmechelen Village de ultieme bestemming voor modeliefhebbers met vijf nieuwe pop-ups die in oktober openen. Van luxe archive sales tot exclusieve collecties: je vindt er alles om stijlvol het nieuwe seizoen te beginnen.

Shoppers kunnen de iconische rubberen laarzen vinden bij Aigle, luxebeautyproducten in de nieuwe boetiek van L’Oréal en als kers op de taart wordt de Tomorrowland Store verlengd tot het einde van het jaar, met nieuwe fashion drops.

Met de feestdagen in aantocht, wordt de pop-up Tomorrowland Store verlengd tot 31 december. Ontdek unieke skikleding en perfecte eindejaarsgeschenken, zoals de Tomorrowland Music-vinylalbums, het gloednieuwe boek “The Great Library of Tomorrow” en het exclusieve parfum “The Elixir of Life”.

Bij de Aigle Pop-Up ontdek je de iconische handgemaakte rubberen laarzen, parka’s en prachtig breigoed, perfect voor jong en oud. Vanaf 10 oktober opent de allereerste Belgische Mammut-boetiek in Maasmechelen Village, met premium outdoorcollecties voor avontuurliefhebbers.

Maasmechelen Village

Pers

Vanaf 3 oktober kunnen gasten zich onderdompelen in de kerstsfeer terwijl de iconische pop-up It’s All About Christmas Pop-Up terugkeert met seizoensgebonden must- haves.

De vernieuwde boetiek van L’Oréal onthult op 10 oktober haar luxe-assortiment met merken als Kiehl’s, Lancôme, Biotherm en Redken.

Lekkernijen

Bij Casa Paglia Pop-Up verwen jezelf met Italiaanse lekkernijen met exclusieve producten zoals Dolce & Gabbana-ontworpen Pasta Di Martino, Roberto Cavalli Vodka en zorgvuldig samengestelde geschenkmanden. De boetiek gaat open vanaf 10 oktober.

Maasmechelen Village

Pers

Meer info over de boetieks vind je op de website van Maasmechelen Village.

Lees ook: Deze laarzen dragen alle Françaises op Paris Fashion Week

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Maasmechelen, Maasmechelen village, Shoppen.