60 musthaves voor de perfecte staycation
©

60 musthaves voor de perfecte staycation

Leestijd: 2 min

Wij lijstten de ideale musthaves op om jouw gezin én huis staycation-proof te maken. En dat is niet alles: een groot deel van onze selectie is nu beschikbaar op deBijenkorf.be aan -20% korting!

1. Un kilomètre à pied

Bij een staycation horen uitjes, wandelingen en fietstochten. Goed schoeisel is dus noodzakelijk. En welk paar schoenen is meer allround dan sneakers? Onze selectie voor het hele gezin.

Voor haar:

Voor hem:

Voor de kids:

2. Het hoofd koel houden

Wanneer die hittegolf eraan komt zijn we het liefst voorbereid. Op zwoele zomerse dagen biedt een ventilator soelaas. En liefst staat hij ook mooi in ons interieur.

3. Op twee oren slapen

Lang uitslapen doe je het best in vers beddengoed. Met een kraakverse dekbedovertrek waan je je zo op hotel. Onze favoriet? De terracotta dekbedovertrek set van Crisp Sheets!

4. De tijd vliegt

De tijd lijkt in het nieuwe normaal misschien wel minder tastbaar dan voordien. Toch blijft een horloge onmisbaar: het vertelt je wanneer je moet klaar zitten voor je volgende Zoom-meeting, wanneer het uur van de apero is aangebroken of hoeveel stappen je nog moet zetten om je dagelijkse goal te bereiken. Onze selectie voor het hele gezin.

Voor haar:

Voor hem:

Voor de kids:

5. Blend in

Geen betere kickstart van je dag dan een heerlijke frisse smoothie bowl – mét wat vers geroosterde granola en crunchy pindakaas als je het ons vraagt. Of kies je eerder voor een green smoothie als vieruurtje om die broodnodige vitamines binnen te sluizen? Het bereiden doe je in een blender of foodprocessor die ook nog eens mooi in je keuken past.

6. Mama’s jasje

Omdat de hemel in België niet altijd even blauw is en de zon niet altijd door de wolken breekt wanneer we beslissen om een ommetje te maken, is het beter om te investeren in een tijdloze zomerjas zoals een denim jasje, een trenchcoat of een utility of bomber jack.

Voor haar:

Voor hem:

Voor de kids:

7. One, two, BBQ

Wat is een zomer zonder barbecues die tot in de vroege uurtjes uitlopen? Op deBijenkorf.be vind je alles wat je nodig hebt om een gezellige barbecue te organiseren, tot de houtskool toe!

8. Niet-zo-dikketruiendag

Voor zwoele zomeravonden heb je best een trui bij de hand voor wanneer de zon ondergaat. Onder de blote sterrenhemel trek je een sweater of hoodie aan om je warm te houden. Nu nog een gezellig kampvuurtje en de avond is compleet!

Voor haar:

Voor hem:

Voor de kids:

9. Sterk in je schoenen

Ben je je sneakers beu en ben je in de mood voor wat meer geklede schoenen, bijvoorbeeld voor een date night met je lief of een gezellig etentje met jouw bubbel? Wij selecteerden de mooiste paren voor groot en klein!

Voor haar:

Voor hem:

Voor de kids:

10. Achter de wolken schijnt de zon

Het leven ziet er mooier uit door een designer zonnebril, toch? Matchen met je wederhelft, beste vriendin of mini-me? Het kan allemaal!

Voor haar:

Voor hem:

Voor de kids:

Lees meer :

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met deBijenkorf.
www.debijenkorf.be

Commercieel team De artikels van >