5x ideale geschenken voor moederdag
©

5x ideale geschenken voor moederdag

Leestijd: 2 min

Op 13 mei viert België moederdag. Marie Claire bespaart je de bijhorende pakjesstress en heeft enkele cadeautips klaar die elke mama zullen bekoren. Leg je moeder in de watten met deze tijdloze en onmisbare hebbedingen. Of trakteer jezelf, zomaar, omdat je een fantastische mama bent.

Elke dag een good hair day

Dyson Supersonic haardroger – €399,00

Heb je je haardroger opgegeven wegens te luid, te onhandig en te ongezond voor je haar? Dan heeft het Dyson laboratorium de oplossing voor jou. Dyson werkte vijf jaar lang aan de ontwikkeling van de Dyson Supersonic haardroger, en het resultaat mag gezien worden. Het bedrijf investeerde 50 miljoen pond in het ontwerp en gebruikte 1625 km echt mensenhaar om de haardroger op verschillende haartypes te testen. Ingenieurs bouwden 600 prototypes en vroegen meer dan 100 patenten aan. Indrukwekkend, toch?

In tegenstelling tot klassieke haardrogers is de Dyson Supersonic compacter en stiller. Bovendien verhindert de intelligente warmtecontrole dat te hete lucht je haar beschadigt.

Stylen wordt een klusje van niets met de verschillende opzetstukken voor krullen en steil haar. Door de hoek van 20° waarin de Dyson Supersonic blaast, kan iedere vrouw haar kapsel precies en makkelijk stylen. Oh, en het ontwerp oogt strak en minimalistisch. Niet nodig dus om hem elke keer weer weg te moffelen in een uithoek van de kast; je Dyson steelt de show.

 

Een kleinood met een grote impact

Icons – Flection Earring 04 – €105,00

Bij mooi gestyled haar horen de juiste accessoires. Elk moederhart zal smelten bij de nieuwe collectie van Belgisch juwelenontwerpster Lore Van Keer. Ze studeerde interieurdesign, en focust sinds haar afstuderen op het ontwerpen van verrassende en tijdloze creaties. Ze zoekt de grenzen op tussen het architecturale en het abstracte, en vertaalt dit naar goud, zilver en edelstenen. Verwen mama met een juweel dat toont hoe fantastisch ze is.

Een wereld aan geuren

Parfumado – Giftset naar keuze

Vind je het moeilijk om een parfum uit te kiezen voor mama? Doe haar dan een abonnement bij Parfumado cadeau. Elke maand kiest ze een nieuw parfum uit, dat ze in de bus ontvangt. Zo kan ze zelf experimenteren en snuffelen tussen een aanbod van meer dan 350 parfums. Daartussen vinden zelfs de meest veeleisende mama’s hun gading.

Mama’s tasje

DOUBLE POUCH – €255,00

Mama’s handtas is een goudmijn, dat weet ook ontwerpster Mieke Dierckx. Ze is zelf mama van een bende jongens en is een sterke lady boss. Dierckx begrijpt de nood om een stijlvolle en tijdloze handtas onder de arm te nemen die tegen een stootje kan. Vorm en functie primeren en ze combineert pure lijnen met een speels kleurenpalet.

100% mama

Pureskin Liquid Foundation

Geeft jouw mama zich elke dag ten volle voor anderen? Verwen haar met één of meer producten uit de Cent Pur Cent lijn. Dit make-up merk is op en top Belgisch, 100% natuurlijk, hypo-allergeen en bestaat uit pure mineralen. Bovendien is de vormgeving goddelijk, ideaal om mama’s kaptafel dat tikkeltje extra te geven. Hier op de redactie zijn we alvast heel erg fan van de Pureskin Liquid Foundation en de compacte Kabuli Brush.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Dyson.

 

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Cadeaus, Dyson, Moederdag.