5 gemakkelijke kapsels en hoe je ze thuis kan maken
© Shutterstock

5 gemakkelijke kapsels en hoe je ze thuis kan maken

Door Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

Toffe kapsels die ook nog eens weinig tijd in beslag nemen? Dat is zeldzaam, horen we jullie al denken. Nee hoor, wij probeerden namelijk enkele mooie en gemakkelijke kapsels uit waarbij je niet langer dan 5 minuten voor de spiegel hoeft te staan.

Tot onze grote frustratie spenderen we ’s ochtends nog altijd veel te veel tijd in de badkamer om onze haren netjes in de plooi te krijgen. Wij maken hier korte metten mee en tonen je enkele snelle, gemakkelijke kapsels. De ene al iets chiquer dan de andere en laat dat nu net zijn wat we nodig hebben tijdens de feestdagen . Wij tonen je hoe het moet:

/

Snelle krullen

Met een krultang zien je krullen er al snel onnatuurlijk uit. Maar waar een wil is, is een weg. Wij ontdekten hoe je toch de perfecte, nonchalante krullen kan maken mét krultang in no time.

/

Halve vlecht

De halve vlecht is het perfecte kapsel voor elke gelegenheid. Combineer met sneakers en een T-shirt voor overdag of met hoge hakken voor een avondje uit.

 

/

Chique twist

Je zou het niet zeggen als je dit ingewikkeld uitziende kapsel tegenkomt, maar het is wel degelijk snel én gemakkelijk na te maken. De perfecte noodoplossing voor de feestperiode dus.

/

Toffe paardenstaart

Dat een paardenstaart praktisch en gemakkelijk is, kunnen we niet ontkennen. Maar we moeten toegeven dat het ook een beetje saai toont. Met deze simpele truc blaas je wat meer leven in je alledaagse paardenstaart.

/

Chignon à la Marie Claire

Geen zorgen! Het ziet er moeilijker uit dan het is. Met dit elegante kapsel ben je klaar voor de dag of voor de nacht in 5 minuten tijd.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Casual, Feestdagen, Gemakkelijk, Haar, Kapsels.