4711 Remix Cologne, wanneer de klassieker zichzelf heruitvindt
© Pers

4711 Remix Cologne, wanneer de klassieker zichzelf heruitvindt

Leestijd: 1 min

De typische geur van 4711 eau de cologne roept bij bijna iedereen bepaalde herinneringen op. Voor de meesten zal dat ongetwijfeld aan oma zijn, maar misschien droeg je moeder, schoonmoeder of tante deze geur ook Een klassieker is het zeker en vast, maar wel eentje die niet bang is om zichzelf heruit te vinden.

Meer dan 225 jaar geleden was het bekende huis 4711 in Keulen de wieg voor het iconische 4711 Original Eau de Cologne. Het cultproduct is al generaties lang te vinden in tal van badkamers en handtassen, en velen denken bij de typische geur terug aan grootouders of andere familieleden die trouw gebruikmaakten van het bekende parfum. 2018 is het begin van een nieuw tijdperk voor het merk, want 4711 lanceert nu heerlijke remixes van de originele geur.

De originele Eau de Cologne is herkenbaar door zijn verfrissende lichtheid en verkwikkende ingrediënten. Het parfum heeft zijn unieke karakter te danken aan ingrediënten zoals citroen, bergamot, sinaasappel, rozemarijn, lavendel, nerolie en petitgrain. Samen vormen deze zeven ingrediënten de klassieke geur, maar elke geur is ook apart verantwoordelijk voor de charme van het parfum.

Vanaf 2018 zal elk van de zeven hoofdingrediënten van de klassieker worden uitgebracht in een limited edition geur. Sinaasappel bijt de spits af in een hedendaagse interpretatie. Deze eerste 4711 Remix Cologne bevat citroenachtige nuances en aromatische toetsen. Het parfum bevat topnoten van bergamot, citroen en thee. Het hart van de geur wordt gevormd door neroli, bittere sinaasappel en gentiaan. Cederolie, kasjmierhout en muskus vormen de basis. Het resultaat is een verfrissende en vernieuwende compositie die je meteen een zomers gevoel geeft.

4711 Remix Cologne

4711

De 4711 Remix Cologne is vanaf eind april 2018 verkrijgbaar in de parfumerie en bij Di. Adviesprijs vanaf 20,75 euro voor de versie van 100 ml en 27,30 euro voor de versie van 150 ml. 

De beauty video van vandaag :
Haar welke pony bij welke gezichtsvorm
Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: 4711, 4711 remix cologne, Eau de cologne.