4 niet te missen beautyadresjes
©

4 niet te missen beautyadresjes

Leestijd: 1 min

Het hoeft niet altijd Antwerpen of Brussel te zijn. Integendeel, merken als NYX (Gent, Namen) en Kiko Cosmetics (Leuven) kiezen er steevast voor zich buiten de belangrijkste shopsteden te vestigen. Ook deze adresjes maken een daguitstap naar een andere stad de moeite meer dan waard...

Skins (Gent)

Beauty shoppen in Gent: Skins CosmeticsDe Nederlandse keten opende in september hun eerste Belgische filiaal in het oude postgebouw op de Gentse Korenmarkt. Je kan er terecht voor de beste nichemerken parfum, make-up en verzorging: Escentric Molecules, Ellis Faas, Acqua di Parma, Byredo, Hermès, Verso… Bekijk vooral ook hun sample service, waarbij je € 15 betaalt voor een box met vijf testers, en een kortingsbon van € 15. Als dat geen win-win situatie is…
Skins, Korenmarkt 16, 9000 Gent

Café Beauté (Hasselt)

Beauty shoppen in Hasselt: Café BeautéCafé Beauté maakt het wachten op je schoonheidsbehandeling aangenaam met zijn aanbod aan gezonde (en iets minder gezonde) hapjes, een kop koffie of glas wijn. Ideaal voor een maandelijkse koffieklets met vriendinnen, onder het genot van bijgewerkte wenkbrauwen of een blinkend nieuwe manicure. Je kan hier zelfs je vrijgezellenfeest organiseren. Wij stellen voor er een heuse pyjamafuif van te maken. Merken als Ikari, Anastasia Beverly Hills, Bellàpierre Mineral Cosmetics sieren hier de schappen.
Café Beauté, Maastrichterstraat 93, 3500 Hasselt

Fin du Jour (Gent, Kortrijk)

Beauty shoppen in Gent: Fin du JourBij Fin du Jour vind je onder andere Jane Iredale, Malin + Goetz, het Belgische Self, Environ en Marie-Stella-Maris. Leuk voor de liefhebbers van maskers (deze redactrice pleit schuldig!) is de Mask Bar, waar je voor elk ditje en datje een gepast (sheet) masker vindt. Tijdens een persoonlijke huidconsultatie kom je te weten welke producten het best bij je huid passen.
Fin du Jour, Vlaanderenstraat 80, 9000 Gent of Doorniksewijk 11, 8500 Kortrijk

Mo’na spa (Mechelen)

Schoonheidsinstituut Mo'na spaOm bij te komen van al dat shoppen ga je langs bij Mo’na. De kapperszaak, tevens een Aveda flagship salon, breidde onlangs uit met een ondergrondse etage waar je helemaal tot rust komt. De schoonheidstherapeuten streven naar een holistische totaalervaring, want mooi zijn komt (toch voor een stukje) van binnen uit.
Mo’na spa, Korenmarkt 49, 2800 Mechelen

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Café Beauté, Fin du Jour, Gent, Hasselt, Niche, Schoonheidssalon, Skins.