3 x So French
©

3 x So French

Leestijd: 1 min

Ah oui, Paris! Af en toe komt de Parisienne in ons boven, bijvoorbeeld bij het ontdekken van deze drie nieuwigheden met typisch Franse allures. Niet dat we Fromage, Champagne en Chanel ooit beu zouden kunnen worden.

De lingerie

100 jaar onafhankelijkheid, elegantie, zelfvertrouwen en durven sexy zijn: Etam wordt 100 en viert dat met een vrijgevochten attitude. Die uit zich eerst en vooral in deze ‘100 ans – Limited Edition’ capsulecollectie waarin het sexy Franse DNA sterk naar voor komt. Met speelse streepjes en grappige slogans plus een limited edition-uitgave van de Icône-lingeriecollectie. Verkrijgbaar vanaf eind augustus.

2_-_ETAM_100ans_-_1R_IMG_70584.jpg

LaRedoutexWandaNylon_04De designer

La Redoute werkte samen met Wanda Nylon, het Parijse prêt-à-porter dat bekend is om z’n kinky rainwear, grafische silhouetten en innoverende materialen. Nu maakte het merk een collectie voor La Redoute Madame. Johanna SENYK, Art Director bij La Redoute: “Om in te spelen op de democratischere stroming heb ik de blikvangers van het merk, zoals de trench, in de collectie opgenomen. Het was belangrijk en ook logisch om het DNA van Wanda Nylon in de stuks te herkennen en ze een exclusief kantje te geven”.

De make-up

Bourjois’ iconische kleine, ronde doosje bevat nu de Nude Remix oogschaduwcollectie: 8 nieuwe kleuren waaronder 2 met iriserende en glinsterende effecten in 4 harmonieuze duo’s, elk met 1 accenttint en 1 nude. De smeltende poederformule is perfect om te blenden en blijft tot wel 12 uur perfect zitten.

Bourjois Nude Remix collectieDe Nude Remix collectie ligt vanaf eind augustus in de winkel (€ 13,49/doosje). Je vindt vanaf dan ook enkele tutorials online via Youtube en Facebook

 

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Bourjois, Etam, French, La redoute, Nude remix, Paris, Wanda nylon.