‘Ik koop Belgisch’ bij Juttu
©

‘Ik koop Belgisch’ bij Juttu

Leestijd: 1 min

Van 8 september tot 19 oktober slaan Juttu, Flanders Fashion Institute en Design Vlaanderen de handen in elkaar. De Juttu pop-upspaces in Antwerpen, Brugge en Roeselare worden in deze periode getransformeerd tot Ik koop Belgisch-corners.

Juttu is een nieuw Belgisch winkelconcept dat vooruitstrevende, eerlijke mode en homeware wil brengen, en merken met een verhaal. Vier ontwerpers van eigen bodem wiens ontwerpen bij de duurzame visie van Juttu passen krijgen de kans om hun creaties te verkopen in de drie pop-upspaces in het teken van Ik koop Belgisch. Emely Van Impe, Helix, Madame Volt, RE-DO, Edelplast, Hausmerk, Roche Rouge en Studio Bibette vullen in deze periode de pop-upspaces en komen ook uitgebreid aan bod in de Ik koop Belgisch- en Juttu-communicatie. Wie daarna de smaak te pakken heeft en meer Belgische merken wil ontdekken, kan vanaf begin september terecht op www.ikkoopbelgisch.be voor een visueel overzicht.”

Schermafbeelding 2016-07-28 om 15.46.56

Info: www.ffi.be en www.juttu.be

 

Katrien Huysentruyt De artikels van >

Tags: Belgisch, Edelplast, Emely Van Impe, Hausmerk, Helix, Juttu, Kopen, Madame Volt, Pop-up, RE-DO, Roche Rouge, Studio Bibette.