3 nieuwe must-visit winkels in Brussel
©

3 nieuwe must-visit winkels in Brussel

Leestijd: 1 min

Wie nog een reden nodig had om een bezoekje naar de hoofdstad te plannen, krijgt er nu maar liefst drie. Want Brussel heeft er drie nieuwe aanwinsten bij. Een nieuwe winkel voor schoenenmerk Jonak en twee pop-up's voor Modetrotter en juwelier La Fiancée du Bijoutier.

Modetrotter

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Modetrotter (@modetrotter)


Modetrotter strijkt voor een vierdaagse pop-up in de hoofdstad neer ter gelegenheid van de lente-zomercollectie ‘Onder de zon van Sifnos’. Het merk werd in 2016 gelanceerd door Marie Courroy. Haar visie? Vrije, kleurrijke en humoristische mode op een comfortabele manier aan haar klanten voorstellen. De nieuwe collectie richt zich op iedereen en laat zich inspireren door reizen en dagdagelijkse silhouttes.

Wanneer? Van 16 tot 20 februari. Adres: 199 Rue Berkendael, 1050 Brussel. 

Lees ook: Kim Kardashian en Isabelle Huppert zijn de nieuwe gezichten van Balenciaga

/

Jonak

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jonak Paris (@jonak)


Ook de Franse schoenenfabrikant Jonak verhuist naar Brussel. Het merk gekend om haar eclectische en trendy schoenencollecties, zal begin maart 2022 zijn eerste Belgische winkel openen aan de Louislaan 50A. Gedreven door een groeiend aantal online bestellingen uit België, dat na Frankrijk en de Verenigde Staten nu het derde belangrijkste land is voor het merk, zet Jonak de schoenen neer in Brussel.

Adres: JONAK Avenue Louise 50A, 1050 Elsene.

Lees ook: Jean Paul Gaultier x Glenn Martens SS22 haute couture: leven in de brouwerij

/

La Fiancée du Bijoutier


Last but not least, opent ook juwelier La Fiancée du Bijoutier een pop-up atelier-boutique. Juwelier Stéphane en Rachel slaan daarvoor de handen ineen met de Brusselse incubator Hub.Brussels. Het merk biedt stukken aan die zijn vervaardigd volgens een knowhow die kwaliteit en traditie combineert, maar transformeert de juwelen ook naargelang de wensen van de klanten. Na drie maanden in de pop-upruimte hoopt het paar hun eigen atelier-boutique te openen in de wijk rond Place Jourdan.

Wanneer? 29 januari tot 20 april. Adres: 331 Chaussée de Wavre, 1040 Etterbeek.

Margo Verhasselt De artikels van >

Heeft nooit iets met geometrische vormen gehad tot ze naar de Brusselse binnenstad verhuisde en maakt nu meer reclame voor de hoofdstad dan pakweg de toeristische dienst. Zegt verdomd veel 'it is what it is' voor iemand die niet echt een idee heeft van wat ze doet, tenzij op het gebied van lifestyletrends dan. Altijd te vinden voor een vroege apero met een gezellige babbel op een nog toffer terras.